AcasăSportPrimul Campionat Național de Alergare Montană Master 35+ din Țara Beiușului.

Primul Campionat Național de Alergare Montană Master 35+ din Țara Beiușului.

Explozie de Adrenalină și Ozon la Stâna de Vale!

Este timpul să vă strângeți ghetele de alergare și să vă pregătiți de o aventură care va rămâne în analele sporturilor montane din România! Duminica aceasta, în inima Țării Beiușului, sub auspiciile Federației Române de Atletism, Stâna de Vale va găzdui pentru prima dată Campionatul Național de Alergare Montană Master, ediția 2024. Acest eveniment nu este doar o competiție, ci o veritabilă sărbătoare a spiritului sportiv și a naturii.

Traseu de Vis și Provocări de Neuitat

Participanții vor avea de înfruntat două trasee epice de 11 și 33 de kilometri, trecând prin peisaje de o frumusețe rară, de la Hotel Iadolina până la Vârful Poieni și Piatra Tâlharului, și înapoi. Alergătorii vor putea să respire unul dintre cele mai curate aeruri din Europa, Stana de Vale fiind recunoscută pentru nivelul său ridicat de ozon. Peste 130 de atleți din întreaga țară sunt așteptați să își testeze limitele și să se bucure de natură în cea mai pură formă a ei.

Recompense și Recunoaștere pentru Efortul Depus

Fiecare participant va fi onorat nu doar cu aplauzele spectatorilor, ci și cu medalii de finișer și numere de concurs, simboluri ale dedicării și pasiunii lor pentru alergarea montană. Marcel-Florin Laza, președintele Asociației Club Atletic Beiuș, garantează că fiecare alergător va primi recunoașterea meritată, în spiritul adevărat al competițiilor naționale.

Un Efort de Echipă Remarcabil

Organizarea acestui eveniment monumental este rezultatul colaborării strânse între Asociația Club Sportiv Progress Oradea, coordonată de Karmen Chimerel, Asociația Club Atletic Beiuș, și Primăria Budureasa. Această sinergie între diferite organizații subliniază angajamentul comunității locale față de promovarea sportului și a unui stil de viață sănătos.

Concluzie

Această ediție a Campionatului Național de Alergare Montană Master nu este doar o competiție, ci o demonstrație de forță, rezistență și iubire pentru natură. Stâna de Vale va deveni, fără îndoială, scena unor performanțe memorabile și a unor momente de neuitat pentru comunitatea alergătorilor de munte din România și din întreaga Europă.

Sursa

Must Read

spot_img