AcasăEvenimente localeTrupul regretatului rector Mișu Jan Manolescu va fi depus la Universitatea Agora.

Trupul regretatului rector Mișu Jan Manolescu va fi depus la Universitatea Agora.

Comunitatea Academică în Doliu: Rectorul Universității Agora, Mișu Jan Manolescu, a Decedat

Într-un vârtej de tristețe și consternare, comunitatea Universității Agora și-a luat rămas bun de la unul dintre cei mai respectați membri ai săi, rectorul Mișu Jan Manolescu. Anunțul decesului său a fost făcut de Alina Manolescu, fiica fondatorului instituției, marcând o zi neagră pentru lumea academică. Rectorul a suferit un infarct fulgerător, care i-a curmat viața prematur, lăsând în urmă un gol profund.

Un Omagiu Adus de Comunitate

Reacțiile la dispariția sa nu au întârziat să apară. Printre cei care și-au exprimat profundele condoleanțe se numără și Petru Filip, fostul primar al Oradiei și fost coleg cu Manolescu în cadrul Partidului Democrat Bihor. Mesajele de tristețe și suport venite din partea colegilor și a studenților reflectă impactul semnificativ pe care Mișu Jan Manolescu l-a avut asupra tuturor celor care l-au cunoscut și au lucrat alături de el.

Universitatea Agora, locul unde profesorul și-a dedicat o bună parte din carieră, va găzdui trupul neînsuflețit al regretatului rector, oferind comunității ocazia de a-i aduce un ultim omagiu. Acest gest simbolizează nu doar pierderea unui om de valoare inestimabilă pentru educație, ci și sfârșitul unei ere marcante pentru universitate.

Moartea lui Mișu Jan Manolescu reprezintă o pierdere grea nu doar pentru familia sa și pentru Universitatea Agora, ci pentru întreaga comunitate academică și pentru orice suflet care a avut privilegiul de a-l cunoaște. În aceste momente de profundă tristețe, gândurile noastre se îndreaptă către familia îndoliată și toți cei afectați de această tragedie.

Sursa: bihorjust.ro

Must Read

spot_img