AcasăEvenimente localeCopilă de trei ani drogată cu canabis, adusă la spital

Copilă de trei ani drogată cu canabis, adusă la spital

Scandal Monstru în Constanța: Copil de Trei Ani, Drogat cu Canabis!

Un caz revoltător a zguduit comunitatea din Constanța, unde o fetiță de numai trei ani a ajuns la Urgențe, intoxicată cu canabis. Incidentul, care pare desprins din filmele de groază, a avut loc săptămâna trecută, dar abia acum a ajuns în atenția presei. Imaginea unei copile nevinovate, râzând necontrolat din cauza drogurilor, este suficientă pentru a ridica semne serioase de întrebare despre mediul în care trăiesc unele copii.

Neglijență sau Accident? Cum a Ajuns Canabisul în Sistemul unei Copile

Mama, o cetățeană olandeză, a observat că micuța nu se mai oprea din râs, un comportament atipic care a alertat-o suficient cât să o ducă de urgență la spital. După evaluări, medicii au descoperit că simptomele copilei erau cauzate de consumul de canabis. Rezultatele testelor toxicologice au confirmat prezența substanțelor ilegale în sângele micuței. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Crina Kibedi, a confirmat internarea datorată ingestiei de substanțe interzise.

Investigații și Ipoteze: Cine este de Vină?

În urma acestui incident șocant, autoritățile au demarat o investigație amănunțită. Mama copilei a fost testată și ea pentru droguri, însă rezultatele au fost negative. Olandeza a susținut că fetița ar fi consumat dulciuri aduse din Olanda, ceea ce ar putea să sugereze o contaminare accidentală. Totuși, autoritățile suspectează că micuța ar putea fi victima fumatului pasiv, indicând o posibilă expunere într-un mediu unde se consumă canabis.

Consecințe și Măsuri de Precauție

După mai bine de 24 de ore de spitalizare și monitorizare atentă, starea de sănătate a fetiței s-a îmbunătățit semnificativ, permițându-i să fie externată în condiții de siguranță. Incidentul ridică însă întrebări grave despre siguranța copiilor în propriile lor case și despre măsurile de precauție pe care părinții trebuie să le ia pentru a preveni astfel de incidente nefericite.

Sursa: ebihoreanul.ro

Must Read

spot_img