AcasăSportDavid Popovici a câștigat titlul de campion european la 200m liber.

David Popovici a câștigat titlul de campion european la 200m liber.

David Popovici, Stăpânul Apelor Europene!

Într-o demonstrație de forță și măiestrie, David Popovici a zdrobit competiția la Campionatele Europene de la Belgrad, adjudecându-și titlul de campion european la proba de 200 de metri liber. Aceasta vine după triumful său răsunător de miercuri, la proba de 100 de metri liber, consolidându-și statutul de fenomen al înotului mondial.

Popovici a dominat cursa de 200 de metri cu un timp impresionant de 1:43.13, lăsându-și adversarii la o distanță considerabilă. Danas Rapsys din Lituania, care a terminat pe locul secund, a fost întârziat cu 2.52 secunde, un decalaj imens în lumea înotului de performanță. Pe treapta a treia a podiumului s-a clasat elvețianul Antonio Djakovic, care, deși a luptat vârtos, nu a putut ține pasul cu fulgerul român.

David Popovici nu doar că și-a apărat cu succes titlul continental câștigat anterior la Roma, dar a făcut-o într-un stil care îl prefigurează ca un adversar de temut pentru oricine la viitoarele Jocuri Olimpice de la Paris, în 2024. Felicitări îi sunt datorate și antrenorului său, Adrian Rădulescu, arhitectul din spatele acestui succes.

Urmăriți evoluția acestui campion în continuare, pentru că David Popovici nu arată niciun semn de încetinire. Paris2024, pregătește-te pentru furtuna românească ce se apropie!

Sursa: ebihoreanul.ro

Must Read

spot_img