AcasăSportCSM Oradea câștigă primul meci de play-off 104-78.

CSM Oradea câștigă primul meci de play-off 104-78.

Formația orădeană de baschet a debutat cu victorie în această ediție a play-off-ului Ligii Naționale

Formația orădeană de baschet a debutat cu victorie în această ediție a play-off-ului Ligii Naționale, învingând acasă, în Oradea Arena, echipa CSM Constanța cu un scor cât se poate de tranșant: 104-78.

Declară Cristian Achim: „A fost pur și simplu un meci prost pentru Constanța”

„A fost un meci câștigat în manieră convingătoare, însă îmi doresc foarte tare să ne menținem focusul. Constanța nu a marcat niciun coș de trei puncte în prima repriză. Cunosc valoarea acestei echipe și cu siguranță putem avea probleme în continuare. Meciul din această seară a fost pur și simplu unul prost și atât pentru Constanța. Nimic mai mult. Sunt o echipă mult mai bună decât atât. Trebuie să ne menținem concentrarea și să încercăm să câștigăm meciul de joi. Va fi cu totul alt meci, eu așa cred”, a declarat, la finalul partidei, antrenorul echipei CSM CSU Oradea, Cristian Achim.

Statistica meciului încheiat cu o victorie clară pentru CSM CSU Oradea

Pentru roș-albaștri, Kris Richard a fost cel mai eficace, cu 20 puncte. El a fost urmat de Cătălin Baciu cu 16 puncte, Jon Arledge, autor a 14 puncte, Donatas Tarolis cu 11 puncte, Toddrick Gotcher care a înscris 10 puncte, Nijal Pearson cu 8 puncte, Abdul Gaddy, autor a 7 puncte, Lennard Freeman, Bobe Nicolescu și Luca Năstruț, cu câte 6 puncte. De la echipa constănțeană, Jorden Duffy a fost cel mai eficace, cu 19 puncte, în timp ce Vytenis Cizauskas a înscris 14 puncte, iar Cedric Henderson – 13 puncte.

Sursa: www.ebihoreanul.ro

Must Read

spot_img