AcasăSanatate„Nicu Covaci se confruntă cu probleme de sănătate”

„Nicu Covaci se confruntă cu probleme de sănătate”

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, internat la Spitalul Judeţean din Timişoara după o intervenţie chirurgicală pe creier

Liderul trupei Phoenix, solistul Nicu Covaci, se află în această perioadă internat la Spitalul Judeţean din Timişoara, unde urmează un tratament în urma unei operaţii pe creier. Conform informațiilor transmise de membrii trupei, starea sa de sănătate este stabilă, însă pesemne „veştile nu sunt bune”. Operaţia la care a fost supus interpretul de 76 de ani a vizat extirparea unei tumori cerebrale, iar mostrele prelevate au fost trimise pentru analize ulterioare pentru a se stabili gradul de malignitate al tumorii.

Pe 22 martie, Nicu Covaci a suferit o intervenţie chirurgicală urgentă la Spitalul Judeţean din Timişoara, având simptome precum amorţeală facială şi afectare a vederii. Diagnosticul iniţial, conform specialiştilor de la Secţia de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean Timişoara, a fost „proces expansiv intracranian”. Ulterior, membrii trupei Phoenix au făcut public faptul că starea sănătate a artistului nu s-a îmbunătăţit, lăsând să se înţeleagă că situația este gravă.

„Oameni buni, ne-au parvenit rezultatele finale şi fără echivoc ale analizei situaţiei medicale a lui Nicu. Vom ţine sub discreţie diagnosticul, însă veştile nu sunt bune”, au declarat colegii solistului în vârstă de 76 de ani. Aceștia au menționat că starea de sănătate a fondatorului trupei Phoenix, Nicu Covaci, se află într-un limbo medical, stabilă, dar în continuare fragilă, necesitând îngrijire deosebită.

Colegii artistului au subliniat faptul că se respectă intimitatea medicală a lui Covaci și că răspund la îngrijorările publicului în mod controlat și informat. „Starea lui Nicu este stabilă, urmează cursul tratamentului și este sub supraveghere medicală permanentă! Acesta se află în imposibilitatea de a primi vizite, așa că rugăm presa să se abțină de la insistențe inutile! Ne-am angajat să oferim informații precise și corecte și așa va fi!”, au precizat cei apropiați liderului trupei Phoenix.

Bihorenul și pe Google News!

Sursa: www.ebihoreanul.ro

Must Read

spot_img