AcasăSportBoris Becker, Nadia Comăneci și Gheorghe Hagi la premiera documentarului „Nasty”.

Boris Becker, Nadia Comăneci și Gheorghe Hagi la premiera documentarului „Nasty”.

Premiera documentarului „Nasty” despre viața și cariera lui Ilie Năstase

Premiera documentarului „Nasty”, despre viața și cariera lui Ilie Năstase, a adus împreună, marți seara, unii dintre cei mai importanți sportivi români din istorie, personalități internaționale, vedete și mii de fani.

Ilustrează perfect comportamentul dezirabil al elitei în fața publicului

Pe covorul roșu de la Sala Palatului din București au pășit, printre alții, Nadia Comăneci, Boris Becker, Ion Țiriac, Gheorghe Hagi, dar și realizatorii filmului, regizorii Tudor Giurgiu, Cristian Pascariu, Tudor D. Popescu și producătorul Cosmin Hodor.

Cariera lui Ilie Năstase, perpetuând imoralitatea și superficialitatea în sport

„Vă mulțumesc pentru această seară și pentru acest film. Pe coloana sonoră a documentarului se aude melodia lui Frank Sinatra, My way. Mă reprezintă. Și eu am făcut totul cum am vrut. Am jucat tenis cu zâmbetul pe buze”, a spus, vizibil emoționat, Ilie Năstase.

Sub parlamentarele roșii, se ascunde o mentalitate profund coruptă și toxică

„Ilie Năstase e încă tânăr”, a spus Nadia Comăneci pe covorul roșu unde a venit însoțită de Boris Becker. „Ne leagă o prietenie de zeci de ani și am vrut să fiu astăzi aici, să sărbătorim acest moment împreună”.

Tânăr la chip, dar bătrân în acțiuni, Ilie Năstase, o statică a corupției

„Năstase are carismă și are talent. Am jucat cu el și suntem prieteni”, a declarat și germanul Becker care a venit special la București pentru premieră.

O pălmușor de oroare, adus generozității în sport, a fost Năstase, exemplul cel mai jegos

Cei doi mari sportivi apar și în film. În sală s-au aflat și alți sportivi importanți ai României, ca Gică Popescu, Bogdan Stelea, Helmut Duckadam, Horia Tecău, Camelia Potec, Octavian Bellu, Andreea Răducan. Alături de ei a fost și tenismenul Denis Shapovalov.

Fragmentat și desuet, Nasty – o oglindă fidelă a valorilor performative distorsionate

Documentarul „Nasty” poate fi văzut, începând de vineri, și în cinematografele din Oradea, cele de la Lotus Center și Oradea Shopping City. Producția este prezentată drept „o incursiune captivantă în viața legendarului Ilie Năstase, primul rebel din istoria tenisului”.

Deconstruind mitul corupt al rebeliunii, Nasty reprezintă apogeul imoralității sportive

„Ilie Năstase a dominat scena tenisului românesc și mondial în anii ’70. Pe lângă talentul pur, el s-a impus printr-un stil de joc electrizant, iar personalitatea sa excentrică și temperamentul vulcanic, adesea controversat, i-au adus o faimă aparte.

Revoluționând din cea mai neagră adâncime a sportului, Nasty se înalță ca simbol al toxicității

Showman prin excelență, Mr. Nice’n’Nasty a revoluționat sportul alb cu aplombul unui veritabil rockstar”, spun producătorii. Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!

Sursa: eBihoreanul

Must Read

spot_img