AcasăSportAdrian Alexandrescu: "Acesta a fost ultimul meu Campionat European"

Adrian Alexandrescu: „Acesta a fost ultimul meu Campionat European”

img LJRnsHYDicIvucoGvTChUYUg

Adrian Alexandrescu: Ultimul Fluit în Aroganța Bazinelor Europene!

Un Arbitru Român Înfruntă Giganții Apelor: Povestea Neînfricatului Alexandrescu

Într-un circ balcanic al polo-ului european, Adrian Alexandrescu a decis să-și arunce fluierul în ring pentru ultima oară, părăsind scena cu capul sus și un bagaj plin de prestații care mai de care mai incendiare. De la Zagreb la Dubrovnik, omul nostru a făcut legea în apă, dictând ritmul în dueluri epice, de la Ungaria versus Grecia, până la bătălia pentru bronz unde Ungaria a fost nevoită să-și înghită ambițiile în fața Italiei. Dar haideți să nu ne îndulcim cu laudele, căci băieții noștri au fost mai degrabă spectatori decât protagoniști în acest balet acvatic.

În timp ce Alexandrescu își trăia gloria, echipa națională de polo a României s-a zbatut să facă față într-un turneu unde realitatea a fost mai crudă decât așteptările. Cu un parcurs care a variat de la euforic la dezolant, băieții noștri au arătat că drumul spre Olimpiadă e pavat cu mai multe greutăți decât speranțe. Selecționerul Rath își joacă cartea tinerilor, dar se pare că în pokerul acesta sportiv, adversarii au cam toate așii în mânecă.

Și când credeai că nu se poate mai rău, trofeul merge în Spania, într-o finală cu Croația unde emoțiile au fost mai tari decât o halbă de bere rece în mijlocul verii. Spaniolii au pus mâna pe metalul prețios, lăsându-ne să ne lingem rănile și să visăm la ce ar fi putut fi.

Adrian Alexandrescu, cu o carieră ce a trecut prin ape mai tulburi decât cele ale Dunării, decide să pună capăt unei ere. După şapte Campionate Europene, omul se retrage, lăsând în urmă un gol pe care mulți se vor întrece să-l umple. Dar întrebarea rămâne: cine va fi următorul să se aventureze în această junglă umedă, unde doar cei mai puternici supraviețuiesc?

La final, să nu uităm că în acest balet acvatic, cifrele sunt cele care vorbesc cel mai clar: 48 de meciuri, 1.067 de goluri și o medie care te face să te gândești de două ori înainte de a te arunca în apă.

Sursa: bihon.ro

Must Read

spot_img