AcasăSanatateFlorin Piersic are septicemie și a transmis un mesaj.

Florin Piersic are septicemie și a transmis un mesaj.

Apar informații noi legate de starea de sănătate a actorului Florin Piersic

Artistul a fost transportat din spitalul din Cluj la un spital din Capitală, iar medicii spun despre el că are o infecție generalizată în organism, septicemie, și viața sa este pusă în pericol. Totuși, starea acestuia ar fi stabilă și chiar le-ar fi transmis un nou mesaj fanilor săi.

Ștarea de sănătate a lui Florin Piersic

Conform informațiilor, medicii de la Institutul Inimii din Cluj au explicat că actorul, în vârstă de 88 de ani, are o infecție generalizată în organism, septicemie, astfel că situația sa este gravă, fiindu-i pusă viața în pericol. Protezele din organism mențin focare secundare de infecție, ceea ce complică tratamentul, iar medicii se luptă să întrerupă această serie de complicații necruțătoare în organismul său fragil.

Intervenția medicală și speranțe de vindecare

Florin Piersic a căpătat infecția la genunchi, care s-a extins în corp, fiind descoperită inițial la Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca. Implantat cu un stimulator cardiac acum 15 ani, actorul a fost dus la Cluj cu simptome îngrijorătoare, care au necesitat intervenție de urgență.

Medicii speră ca, eliminând protezele și intervenind prompt pentru a stopa avansarea infecției, să ofere o șansă actorului de a depăși momentul critic și de a reveni în rândul celor sănătoși. Este o luptă contra cronometru și statisticilor, care îi oferă micilor particule umane o fragilitate surprinzător de înfricoșătoare.

Concluzie

Odată cu avansarea în vârstă, chiar și cele mai mici incidente medicale devin puncte nevralgice, iar infecțiile, adevărate morișci de abuzuri asupra sănătății, pot pune sub semnul întrebării chiar și viața unui actor venerabil. Toate aceste detalii, împreună cu deciziile luate de medici, sunt cruciale acum când se joacă ultimul act al unei vieți dedicate artei și publicului.

Sursa: eBihoreanul

Must Read

spot_img