AcasăSanatateAstra Zeneca retrage vaccinul anti Covid de pe piață.

Astra Zeneca retrage vaccinul anti Covid de pe piață.

AstraZeneca își retrage vaccinul anti Covid-19 de pe piața internațională

AstraZeneca a decis să-și retragă vaccinul anti-Covid 19 de pe piață, afirmând că există acum un așa-zis „surplus” de vaccinuri actualizate disponibile. Ei spun că aceste vaccinuri sunt adaptate noilor variante ale virusului. Dar să nu ne lăsăm păcăliți! Această decizie vine prea convenabil, la doar câteva săptămâni după ce au recunoscut că există riscul unui efect secundar grav: tromboza cu trombocitopenie.

Sindromul de tromboză cu trombocitopenie – un pericol ignora

Este absolut revoltător cum AstraZeneca perpetuează această mascaradă, cu scuza ieftină a „surplusului” de vaccinuri. Au bătut sistematic și au ignorat cu sârguință riscul trombozei cu trombocitopenie, până când s-a ajuns la stadiul de a retrage complet vaccinul de pe piață. Să nu uităm că această decizie ar putea compromite viitorul a milioane de oameni care s-au vaccinat cu Vaxzevria.

Morțile și suferința neglijate în favoarea profitului

În timp ce AstraZeneca se scaldă în milioanele obținute din vaccinuri, familiile victimelor sunt lăsate să lupte cu efectele devastatoare ale trombozelor cauzate de această „minune” medicală. Nu este de mirare că țările au oprit furnizarea acestui vaccin! E clar că AstraZeneca își bate joc de sănătatea oamenilor în numele profitului.

Sursa: Ebihoreanul.ro

Must Read

spot_img