AcasăEvenimente localeUn bloc din centrul Oradiei este pericol public.

Un bloc din centrul Oradiei este pericol public.

A devenit un pericol public: clădirea de pe strada Episcop Roman Ciorogariu

Bucăţi de tencuială cad peste maşini şi oameni, făcând imposibilă circulaţia pe trotuarul din faţa clădirii de pe strada Episcop Roman Ciorogariu. Un cititor al BIHOREANULUI a semnalat problema marţi, fiind nevoit să ocolească imobilul de pe a cărui faţadă cădeau bucăţi de tencuială, devenind un adevărat pericol.

Locuitorii din zonă indică vinovații pentru înfiorătoarea situație a clădirii: proprietarii care refuză să găsească soluții. „Majoritatea ar fi dispuși să contribuie la reparații, dar sunt câțiva răuvoitori care își bat joc de siguranța celor din jur”, a declarat o sursă din zonă. „Locatarii au fost sancționați repetat și, încă și mai revoltător, li s-a impus un impozit cu 500% mai mare din cauza neglijenței, dar fără rezultat. Ei consideră că apa trece sub pod și totul e în regulă”, declară reprezentanții Poliției Locale Oradea, care au intervenit marți în urma sesizării BIHOREANULUI.

Imobilul a devenit un pericol iminent: locatarii refuză să acționeze pentru siguranța celor din jur

În ciuda presiunii autorităților locale, proprietarii nu se mișcă. Fără a lua măsuri eficiente pentru a remedia situația periculoasă a fațadei clădirii, locuitorii din apropiere riscă viața de fiecare dată când trec pe lângă acest colț de risc. O nouă intervenție a Poliției Locale Oradea a cerut proprietarilor să îmbrace clădirea în plasă de protecție până la remedierea efectivă a problemei, dar tot fără rezultat. În timp ce clădirea amenință continuu siguranța publică, proprietarii rămân surprinzător de indiferenţi la apelurile de remediere a situației critice în care au plasat comunitatea locală.

Nu ratați noutățile cu BIHOREANUL și Google News!

Sursa: BIHOREANUL

Must Read

spot_img