AcasăEvenimente localeScandal în Oradea. Acuzații de Abuz și Neglijență Împotriva Judecătoarei Ionescu Anca...

Scandal în Oradea. Acuzații de Abuz și Neglijență Împotriva Judecătoarei Ionescu Anca Diana

Ghena Justiției din România. O Judecătoare Se Joacă de-a Dumnezeu cu Destinele Oamenilor

Când credeai că ai văzut totul, ghena judiciară din România reușește să te surprindă cu noi abjecții. Este revoltător cum unii se cred stăpâni peste legi și drepturi, pervertind orice urmă de încredere în sistemul judiciar. Această fabuloasă poveste de corupție și neglijență ne este oferită de către judecătoarea Ionescu Anca, a cărei creativitate în materie de preluări literare din hotărâri anterioare rivalizează cu marii scriitori ai lumii. Dar în loc să fie o prestație artistică, e o bătaie de joc la adresa justiției, unde copierea integrală a unei hotărâri anterioare este vița de vie pe care se odihnește corupția deghizată în roba de judecător.

Expoziția de Ignoranță și Pregătire Precară de la Judecătoria Oradea

Ca și cum nu era de ajuns, din adâncul beznei incompetenței se ivește și respingerea unei cereri cruciale pentru justiție, ignorându-se cu seninătate o decizie a Curții Constituționale cât casa de mare. Diana Talpoș, luminația care a adus acest aspect în prim plan, ne evidențiază cum instanța a jucat bingo judiciar cu soarta oamenilor, preferând să danseze pe ritmuri neunitare decât să se conformeze legii. Această extravagantă prestație îți arată că pentru unii judecători, a studia legea este o sugestie, nu o obligație.

Chemarea la Război a Comunității Juridice

Ah, și acum ne aşteptăm ca toți bărbații și femeile de bună-credință din lumea juridică să strângă rândurile în cel mai pur stil și să ceară sancționarea acestei mizerii de comportament. Suntem obligați să cerem acte de justiție, nu circ, și încălcările de genul acesta nu fac decât să perpetueze o imagine de mahala a sistemului judiciar. Este timpul ca CSM să scoată mopul și să curețe această molimă care roade temeliile justiției. Întrebarea este dacă sunt dispuși sau preferă să continue să înghită neliniștea publică ca pe o pastilă amară. Ce se va alege din tot aceast tărăboi rămâne de văzut, dar comunitatea așteaptă cu brațele încrucișate și sprâncenele încruntate.

Toată Aroganța și Disprețul Împachetate Frumos în Justiție

Povestea aceasta, deși pare scoasă din scenariile cele mai negre, este o realitate cu care se confruntă cetățenii când se aventurează în sălile de judecată, sperând la un strop de dreptate. Toate aceste incidente, cumulate cu povestea despre cum o gașcă de funcționari și figuri religioase s-au comportat ca niște chiaburi moderni, protejând cu furie interese obscure și îngroșând rândurile celor care violează fără scrupule normele de conduita umană și profesională, oferă un tablou demn de o expoziție de orori judiciare.

Sursa: CorectNews

Citește pe același subiect și

Magistrați și Polițiști Orădeni Implicați în Susținerea și Perpetuarea Pedofiliei – Falsificarea Rechizitoriului – Protejarea Abuzatoarei Andor Teodora în Dauna Copiilor Nevinovați

2 COMENTARII

  1. […] în Oradea: acuzații de abuz și neglijență împotriva judecătoarei Ionescu Anca Diana, Scandal în Oradea: acuzații de abuz și neglijență împotriva judecătoarei Ionescu Anca Diana, Grefiera Carmen Filip: aroganță sau complicitate?). Acest lucru se manifestă prin încercarea […]

Comentariile sunt închise.

Must Read

spot_img