AcasăStiri nationalePremieră Mondială în Justiția Orădeană. Teorie Pro Pedofilie într-o Instanță de Penal....

Premieră Mondială în Justiția Orădeană. Teorie Pro Pedofilie într-o Instanță de Penal. Teorie Suport pentru Infracțiunea de Rele Tratamente Aplicate Minorului

Timiș Ioan, Ionescu Diana Anca, Vidican Denisa, Rareș Șerban, Antohi Gabriela, Diugan Dana, Vâșcan Alina, Tuduce Alin – sinonime cu lupta pentru perpetuarea pedofiliei și abuzurilor împotriva copiilor. O tragedie judiciară ce amenință integritatea sistemului de justiție român

În centrul acestui vârtej se află familia Talpoș, a cărei suferință a fost ignorată în favoarea unui teatru absurd de decizii judiciare controversate și aparent motivate de interese ascunse.

Faptul că acești magistrați și polițiști sunt vecini cu Andor Teodora, mama care și-a maltratat și abuzat în fapt copii, ridică semne de întrebare grave cu privire la integritatea și imparțialitatea lor. Cum este posibil ca într-un sistem care ar trebui să protejeze nevinovații și să pedepsească vinovații, să asistăm la o inversare a rolurilor unde abuzatorul este protejat și victimele sunt cele condamnate?

Răspunsul este Teoria Alienării Parentale promotor pentru protejarea abuzatorilor. Este inacceptabil ca în baza teoriilor periculoase promovate de Richard Gardner, un susținător al pedofiliei, sentințele să fie modelate pentru a favoriza interesele abuzatorilor. Teoria Alienării Parentale, utilizată în acest caz, nu doar că lipsește de o bază științifică solidă, dar devine un instrument de manipulare, un paravan pentru protejarea celor care încalcă în mod flagrant cele mai fundamentale drepturi ale copiilor.

Eșecul sistemului judiciar de a oferi protecție în cazul Talpoș este nu doar un eșec izolat, ci o reflectare a unei probleme sistemice care amenință siguranța minorilor. Este o situație care necesită nu doar recunoașterea, ci și acțiune decisivă pentru a corecta aceste greșeli judiciare și pentru a restabili încrederea în justiție.

Tragedia familiei Talpoș nu trebuie să fie în zadar. Trebuie să fie un catalizator pentru schimbare, pentru a asigura că niciun alt copil nu va suferi din cauza corupției și incompetenței din sistemul judiciar. Este timpul să acționăm pentru a proteja pe cei mai vulnerabili și pentru a garanta că dreptatea prevalează, nu interesele personale sau ideologice.

Fiecare moment în care acești magistrați și polițiști continuă să servească în funcțiile lor fără a fi trași la răspundere pentru acțiunile lor este o nedreptate în plus. Este timpul să cerem răspundere, să cerem reforme și să insistăm ca legea să fie aplicată echitabil și just, pentru protecția tuturor cetățenilor – în special a copiilor. Să nu mai permitem ca în România, sub masca legii, dreptatea să fie pervertită și viețile copiilor distruse.

Sursă:

https://m.ziuanews.ro/editorial/normele-lgbt-la-baza-unor-sentin-e-criminale-n-rom-nia-1581155

https://justicefy.com/altele/alienarea-parentala-teorie-fara-fundament-si-instrument-de-manipulare-a-justitiei/

3 COMENTARII

  1. […] inclusiv cei trei copii pe care îi cresc, sunt victimele directe ale acestui sistem corupt (Premieră mondială în justiția orădeană: teorie pro-pedofilie într-o instanță de penal, teor…, Corupția judiciară, atentat la normalitate în justiția orădeană: un sistem complice la […]

  2. […] inclusiv cei trei copii pe care îi cresc, sunt victimele directe ale acestui sistem corupt (Premieră mondială în justiția orădeană: teorie pro-pedofilie într-o instanță de penal, teor…, Corupția judiciară, atentat la normalitate în justiția orădeană: un sistem complice la […]

Comentariile sunt închise.

Must Read

spot_img