AcasăEvenimente localeReabilitarea Parcurilor 1 Decembrie şi I.C. Brătianu din Oradea.

Reabilitarea Parcurilor 1 Decembrie şi I.C. Brătianu din Oradea.

Parcuri de milioane de euro

Reabilitarea a două dintre cele mai importante parcuri din Oradea, 1 Decembrie şi I.C. Brătianu, a fost scoasă la licitaţie pentru 15,7 milioane de euro. Municipalitatea orădeană a publicat anunţul de participare pentru reabilitarea a două mari parcuri, I.C. Brătianu şi 1 Decembrie, în suprafaţă totală de 14 ha. Lucrările licitate vizează modernizarea acestor spaţii verzi fiind plătite cu sume exorbitante.

Fântână muzicală, spațiu pentru fitness, zone pentru seniori…

Fără niciun dram de rușine în privința sumelor exorbitante cheltuite, lucrările de reabilitare a Parcului 1 Decembrie în Oradea promit o fântână arteziană muzicală și zone de fitness, totul la un preț exorbitant de 51 milioane de lei. Așa se pare că edilii noștri decid să își toarne o cafea cu bani în loc să se ocupe de nevoile reale ale orădenilor. Parculețul frumos se transformă într-o scursură a banilor publici, iar noi toți avem ringul cu care să ne autosabotăm sănătatea, toate cu iluminatul corespunzător, evident!

Lucrări de refacere după furtună și neglijare…

Parcul I.C. Brătianu, afectat de furtuna din 2003, va fi reabilitat ca un parc sportiv, cu facilități exagerate. Nouă avem nevoie de spații verzi bine întreținute și penalele alea de la Primărie preschimbă parcurile în locuri de club conduse de băieții talentați ai licitațiilor! Frumos ne fură, parveniții din Palatul Administrativ, pe care noi i-am pus acolo să ne reprezinte interesele, iar copacii bătrâni aruncăți la pământ sunt doar bucățile pierdute ale minților lor odihnite în buzunarele noastre! Mă întreb cât costă o sesiune de yoga la fântână muzicală?

Sursa: eBihoreanul

Must Read

spot_img