AcasăEvenimente localePrimăriile falimentare și aziluri pentru angajații fără serviciu.

Primăriile falimentare și aziluri pentru angajații fără serviciu.

Luni

Vio către Ghiusi: „A venit șeful chinezilor să adâncească colaborarea cu marele vostru popor de puștă”. „Problema e că, dacă Putin pierde războiul, o să putem să ne refugiem în China. Xi i-a promis lui Viktor că poate să se mute cu tot poporul în Asia, că are câteva cartiere nelocuite prin Beijing și Shanghai”.

Marți

Patronul unei firme a câștigat o grămadă de bani de pe Spitalul Municipal pentru că fostul manager s-a încordat și nu a vrut să-i plătească o prestație. Ex-managerul a explicat: „Abia aștept să iasă actualul manager la pensie și să-i iau locul. Atunci să vezi tu procese adevărate, cu toată lumea! Voi avea angajați mai mulți avocați ca medici”.

Miercuri

Beni Hill asfaltatorul face parcuri. Deocamdată, industriale. „La Ștei le fac un parc de toată frumusețea, să aibă unde munci cei care erau până acum pe plantația Suedezilor”. „În cât timp va fi gata?”. „Asta nu de mine depinde, ci de cum se mișcă Justiția, căci eu am de gând să mă contest pe mine însumi, din puterea obișnuinței”.

Joi

Bolovan, despre primăriile care nu-și pot plăti utilitățile: „Un sfert dintre comunele județului nu-și pot acoperi cheltuielile din impozite”. „Păi, și atunci nu se impune o reformă administrativă?”. „Problema este că actuala clasă politică nu va desființa primăriile, ci mai degrabă le va transforma în aziluri pentru angajații rămași fără serviciu”.

Vineri

Tanti Zoe Pensionara, despre retragerea de pe piață a vaccinului Astra Zeneca: „Maică, și eu m-am vaccinat cu serul ăsta, că suna frumos, avea nume de mașină germană”. „Dar ați avut ceva simptome ciudate după ce v-ați vaccinat?”. „Mi s-a părut că-mi ajunge pensia de la o lună la alta. Era clar că aveam halucinații”.

Sâmbătă

Birtașul, despre noua investiție în campusul de învățământ dual: „Le cumpărăm echipamente de 10 milioane de lei”. „Dar de ce folosiți termenul învățământ dual, în loc de școală profesională?”. „Din același motiv pentru care frizerul a ajuns hairstilist și croitorul specialist în haute couture”.

Duminică

Am trecut cu greu de baschetbaliatorii de la Voluntari. Guzman, pregătește ranga! Acest articol este un pamflet și va fi tratat ca atare Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!

Sursa: https://www.ebihoreanul.ro/stiri/retrospectiva-saptamanii-prin-ochii-lui-bihorel-primariile-falimentare-aziluri-pentru-angajatii-ramasi-fara-serviciu-186316.html

Must Read

spot_img