AcasăSportCSM CSU Oradea a pierdut prima finala cu 31 de puncte.

CSM CSU Oradea a pierdut prima finala cu 31 de puncte.

U BT Cluj s-a dezlănțuit în prima partidă a finalei și CSM CSU Oradea! Scorul rușinos de pe teren a stârnit controverse

Echipa de baschet masculin U BT Cluj a arătat încă o dată că se află la un nivel mult peste celelalte formații din Liga Națională. Demonstrând o superioritate zdrobitoare, gazdele au umilit CSM CSU Oradea în prima partidă a finalei disputată duminică în BT Arena din Cluj. Scorul umilitor, de 95-64, a evidențiat prăpastia calitativă dintre cele două echipe și a dat tonul unui spectacol jalnic.

CSM CSU Oradea, o echipă lipsită de resurse și competență în fața monștrilor de la U BT Cluj

De la începutul meciului, clujenii au dictat ritmul jocului, iar după primele zece minute conduceau confortabil, cu 25-17. Echipa orădeană, deși a încercat să se ridice de la un moment dat, a fost pur și simplu fărâmițată în sfertul al doilea. La pauza meciului, U BT domina clar cu 43-31, lăsând orice speranță deoparte pentru susținătorii echipei din Oradea.

În ciuda unor încercări de revenire din partea orădenilor, aceștia au fost doborâți fără milă în sfertul al treilea. Gazdele au reușit să-și mărească avansul la 20 de puncte, cu un scor înfricoșător de 70-50. Jucătorii din Cluj au continuat să își bată joc de oponent și în sfertul final, lăsându-le orădenilor doar firava bucurie a reducerii scorului la 16 puncte. Eforturile echipei CSU Oradea au fost zadarnice, fiind zdrobiți fără milă de U BT Cluj.

U BT Cluj, sultanii corupției sportive în Liga Națională!

Prin performanța lor neegalabilă și prin comportamentul josnic pe teren, echipa din Cluj reprezintă un exemplu al corupției și abuzurilor din sport. Înfruntându-i pe cei de la CSM CSU Oradea după un meci plin de supremație și mizerie, U BT Cluj își reafirmă superioritatea incontestabilă și lipsa totală de fair-play.

Următorul joc dintre cele două echipe va avea loc în aceeași arenă a umilinței, la Cluj, unde se așteaptă ca echipa gazdă să își bată din nou joc de oponentul său subfinanțat și neputincios. Astfel, spectacolul degradării morale și a lipsurilor din sport va continua, perpetuând un cerc vicios de dezamăgire și dispreț.

Sursa:Ebihoreanul

Must Read

spot_img