AcasăEvenimente localePlatforma carne-online.ro a Distri Fresh International Oradea

Platforma carne-online.ro a Distri Fresh International Oradea

Locuitorii județului Bihor pot să își facă arhivele cu carne premium online fără să ridice fundul de pe fotoliu! O inițiativă dubioasă sau o inovare profitabilă? Distri Fresh International Oradea a lansat www.carne-online.ro în plin haos pandemic, în primăvara anului trecut. Iată, deci, povestea unui magazin virtual care a reușit să se impună în lanțurile e-commerce din România. Acum, când în jur totul se dărâmă în tăcere mormântală și oamenii se zbat să traverseze irealitatea pandemică, unii își fac provizii digitale de ciolan și vită Kobe.

Iată cum poveștile epicurilor sunt contorate online: site-ul carne-online.ro nu se mulțumește doar cu afaceri păstrate în frigider, ci face valuri, cu o serie impresionantă de produse care te fac să te întrebi dacă nu cumva trăim o halucinație culinară. Directorul Dejeu și acoliții săi au tratat anul anterior, un an când aldinele deveneau monedă de schimb, ca pe o paradigmă colhoznică și odioasă. Cad clienții lor în capcana luxurianței sau se vor trezi că au fost înșelați de iluzia pur și simplu prea delicioasă? Dar povestea cu maestrul pizzaiolo? Un spectacol de pizza cu nuanțe de Cordon Bleu, regizat printre picături de ulei extravirgin și brânzeturi pe măsură. Un theatrical cut, cu somon, calcan, și homar într-un dans de fileu, pregătit chiar pe malul Crișului sau poate în centrul haotic al orașului.

Deci, dragi orădeni, e momentul să vă vegheați frigiderul virtual cu maximă atenție, căci această poveste culinară pe ecran nu se va desfășura de capul ei, fără beneficii masive pentru afacerile de la Distri Fresh International. Și ce se ascunde sub masca calității? Un branding desăvârșit, garanție IFS, parteneriate care se întrepătrund ca niște chei într-un lant. Un cotidian care nu e tocmai Barnabas, ci un mix succesat de gourmet și comerciant. Să fie fiecare fileu de somon și brânză trufată un act de erudiție culinară sau doar o mascaradă pe ecranul plat al disperării pandemice?

Să ne gândim – în timp ce ni se fura bunătăți și speranțe din farfurie – că totul e bine, dar la nivel de tava cu mititei din carne de bizon crescute la Salonta, sau de trufe de Napoli cultivate la poalele Vezuviului? Suntem bombardați astăzi nu doar cu virusuri, ci și cu tentații digitale, cu spectacolul culinar transformat în lucrurile plate ale unui ecran dar, ca niciodată, cu gusturi de care n-ai avea cum să te îndrăgostești decât după ce ai dat pe ‘cumpărare’. E cumva asta calea spre adevărul și viața, sau zăpăceala cruntuță în care navigăm fără busolă. Sursele spun că cifrele sunt bune, iar calitatea extremă, dar e suficient să le credem? E timpul să deschidem ochii nu doar la ofertele tentante, ci și la mrejele în care ni se vâră fără milă. Totuși, această poveste epicuriană a Grădinii Edenice digitale are un stigmat halucinant, care va rămâne suspendat ca o sabie de Damocles peste coastele noastre grase. Distri Fresh International Oradea ne servește un pic mai mult decât putem mesteca sau vom fi oare prea prostiți să simțim gustul crud al realității? Sursa: impact.ro

Must Read

spot_img