AcasăEvenimente localeO nouă ediție a campaniei "Oradea cu drag" va începe la 1...

O nouă ediție a campaniei „Oradea cu drag” va începe la 1 februarie. Care sunt beneficiile și gratuitățile oferite turiștilor?

img ILiwJ2u5dpSXjID2QwE7Y0DE

Oradea Se Transformă în Paradisul Turistului Chibzuit: Gratisuri la Fiecare Pas!

Îngroșăm Rândurile Chiaburilor: Restaurante și Hoteluri în Goana după Turistul cu Buzunarul Plin

În goana nebună după câștig, Oradea și-a deschis larg brațele pentru turistul dornic să-și arunce banii pe beneficii „gratuite”. Cu o generozitate de fațadă, orașul pare să devină mecca celor ahtiați după oferte, atrăgând ca un magnet nu mai puțin de 604 suflete pierdute în labirintul transportului public OTL și 8.240 de aventurieri în jungla muzeelor și a localurilor partenere. V-ați gândit vreodată că o simplă cazare poate să vă deschidă portițe secrete către „gratuități” peste „gratuități”? Ei bine, în Oradea, da!

HoReCa Se Înghesuie să Facă Parte din Circ: 34 de Parteneri și Numărătoarea Continuă

Într-un circ balcanic care se respectă, nu poate lipsi secțiunea HoReCa, în care hotelurile, restaurantele și cafenelele se bat pe locuri în fața cortului principal. „Oradea cu drag” se anunță a fi paranghelia anului 2024, cu 34 de parteneri deja înscriși și o listă care rămâne deschisă pentru orice alt arendaș parvenit care vrea să-și arunce hatul în ring. E o luptă pe viață și pe moarte pentru atenția și portofelul turistului, într-un spectacol grotesc de oferte și „beneficii exclusiviste”.

Beneficiile – O Moriscă de Abuzuri Îmbrăcate în Strălucirea Gratuitului

Și ce spectacol ar fi fără numerele de magie ale beneficiilor? Turiștii, acei pălmași ai soartei, sunt momiți cu acces „gratuit” la tot ce poate oferi Oradea: de la muzeul care-ți povestește istoria pe care nu știai că vrei să o cunoști, până la transportul public care te plimbă într-o călătorie fără sens prin oraș. Un carusel amețitor de oferte care mai de care mai atractive, toate sub masca generozității. Dar cine plătește, la urma urmelor, pentru această extravaganță? Evident, nu e nimic cu adevărat gratuit în paradisul consumului.

Cum Să Te Înscrii în Spectacolul Gratuităților?

Pentru cei care își doresc să joace rolul principal în acest teatru al absurdului, scenariul e simplu: înregistrează-te pe site-ul oficial al farsei (www.oradealifenouveau.ro), primește codul magic și lasă-te purtat de val. Vei deveni parte dintr-un experiment social în care „gratuitatea” se transformă în moneda de schimb pentru iluzia unei experiențe exclusiviste. Totul, bineînțeles, sub atenta supraveghere a marionetarilor din spatele cortinei, care se asigură că spectacolul continuă, iar tu rămâi captiv în acest vis cu ochii deschiși.

Sursa: aici

Must Read

spot_img