AcasăEvenimente localeO fată în vârstă de 14 ani din Bihor a plecat de...

O fată în vârstă de 14 ani din Bihor a plecat de la domiciliu. Părinții ei au solicitat asistența Poliției.

Dispariție în Ineu: Adolescenta care a sfidat noaptea și a lăsat un sat întreg în alertă

Scârbă și disperare: Părinții și autoritățile în căutarea unei fete de 14 ani, evadată din ghearele „paradisului” familial

Într-o lume care literalmente nu dă doi rahati uscați pentru drama zilnică a unor suflete abandonați cu anii de societate, o nouă poveste de groază își face loc prin tăcerea mormântală a indiferenței. O adolescentă de 14 ani, Daria Florina Gaji, a ales să înfrunte întunericul nopții și să își ia lumea în cap, părăsind „căldura” căminului familial din satul bihorean Ineu, într-o escapadă care a declanșat o morișcă de abuzuri din partea destinului.

Este ora 07:08, duminică, 4 februarie 2024, iar Poliția Bihor, într-un episod care mai degrabă pare rupt dintr-un circ balcanic, este alertată despre dispariția fetei. Descrierea ne oferă imaginea unei amazoane isterice: 1,60 m înălțime, 55 de kg, constituție atletică, ochi căprui, păr șaten lung cu șuvițe blonde, ultima dată văzută într-o geacă sport roșie și un halat de baie mov. O alegere vestimentară care, în contextul dispariției, devine penibilul situației.

Apelul disperat la solidaritatea cetățenească sună mai mult a chicoteli și otfeli de natură anormală într-o societate care a ales să tacă ca porcii în cucuruz când vine vorba de a-și proteja copiii. „Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!”, strigă autoritățile într-o încercare disperată de a întoarce ceasul destinului.

Sursa: ebihoreanul.ro

Must Read

spot_img