AcasăSportCSM CSU Oradea a câștigat meciul cu CSO Voluntari, cu scorul de...

CSM CSU Oradea a câștigat meciul cu CSO Voluntari, cu scorul de 96-89, după prelungiri.

Oradea Răstoarnă Previzibilul într-un Circ de Prezentare: Victorie cu Gust de Revanșă!

Un Spectacol de Baschet sau O Luptă cu Sinele? Oradea Vs. Voluntari într-un Duel Pe Viață Și Pe Moarte

Într-o seară de sâmbătă încărcată emoțional și sportiv, CSM CSU Oradea și CSO Voluntari și-au aruncat mănușa într-un duel ce mai că ar putea fi confundat cu un scenariu de film. Dar, dragi iubitori de baschet, nu vă lăsați păcăliți de aparențe, căci ceea ce s-a desfășurat în Oradea Arena a fost un adevărat război pe parchet. Într-o lume unde regulile jocului sunt scrise și rescrise în fiecare secundă, roș-albaștrii nu doar că au arătat cu toată vehemența din lume că nu sunt o simplă cifră în clasament, dar au și zdrobit, în prelungiri, visurile ilfovenilor cu un scor final de 96-89.

Startul jocului a fost o ilustrare perfectă a nebuniei și pasiunii pentru baschet, cu răsturnări de scor ce mai degrabă te făceau să te întrebi dacă nu cumva asistăm la un circ balcanic decât la un meci de baschet. Primul act al acestei drame sportive s-a încheiat cu o mică avansare a oaspeților, dar era doar calmul înaintea furtunii. Orădenii, într-o revenire spectaculoasă, au preluat conducerea, dovedind că spiritul luptător nu e doar o frază într-o broșură motivatională.

Dar, așa cum în baschet nimic nu e previzibil, greșelile au început să se strecoare în tabăra gazdelor, iar Voluntari a profitat, răsturnând din nou situația. A urmat un sfert final de infarct, în care CSM CSU Oradea, într-un efort de ultimă oră, a egalat scorul, trimițând ambele echipe în prelungiri. Aici, orădenii au dat totul pe teren, preluând controlul și încheind meciul cu un triumf răsunător, validându-și biletul spre o nouă victorie în TOP 10 Liga Națională.

În tabăra Oradea, eroii serii au fost Neal și Gotcher, fiecare aducând echipa mai aproape de victorie cu 17 puncte marcate. Dar să nu uităm de contribuția substanțială a lui Tarolis și Pearson, cu 14 puncte fiecare, și a lui Richard și Nicolescu, care au completat tabloul victoriei. Pe de altă parte, Odomes de la Voluntari a fost un adversar demn de toată lauda, onorând jocul cu 22 de puncte.

Acum, după ce praful s-a așezat și emoțiile s-au temperat, privirile sunt îndreptate spre duelul european cu Itelyum Varese. Oare Oradea își va continua marșul triumfal sau ne așteaptă o nouă pagină în morișca de abuzuri sportive? Timpul, acel arbitru suprem, ne va da răspunsul.

Sursa: ebihoreanul.ro

Must Read

spot_img