AcasăEvenimente localeÎnscrierile pentru Festivalul Copiilor Oradea au început.

Înscrierile pentru Festivalul Copiilor Oradea au început.

Festivalul Copiilor Oradea: distracție și energie pentru cei mici

În fiecare an, copiii din judeţul Bihor sunt invitaţi să se bucure de cel mai colorat şi distractiv festival, Festivalului Copiilor Oradea, care şi în acest an va avea loc în trei locaţii: Cetatea Oradea, Orăşelul copiilor şi Parcul Barcăului! Programul evenimentului în toate cele trei locaţii va fi între orele 10:00 şi 22:00. Festivalul se adresează tuturor celor care doresc să petreacă o zi plină de energie şi voie bună în care cei mici sunt în centrul atenţiei, în cele trei locaţii care vor fi animate de spectacole de teatru, de magie, maşinuţe, baloane colorate, atracţii, ateliere şi multe dulciuri şi bunătăţi.

Începutul înscrierilor pentru Festivalul Copiilor Oradea

Astăzi, 10 mai, s-a dat startul perioadei de înscriere pentru comercianţii din cadrul Festivalului Copiilor Oradea. Astfel, toţi cei care doresc să se alăture evenimentului în calitate de expozanţi sau furnizori de atracţii, activităţi sau instalaţii gonflabile, sunt invitaţi să completeze formularul de înscriere disponibil pe site-ul www.festivalulcopiilororadea.ro până la data de 26 mai 2024. Formularul de înscriere conţine câmpuri specifice pentru informaţii despre companie, produsele comercializate, informaţii cu privire la persoana de contact şi documentele necesare. De asemenea, doritorii trebuie să furnizeze informaţii cu privire la tipul de amplasament vizat şi puterea instalată necesară funcţionării.

Pentru informaţii suplimentare despre festival și înscriere, vizitați site-ul https://festivalulcopiilororadea.ro/, pagina de Facebook a evenimetului https://www.facebook.com/festivalulcopiilororadea/ sau contactați-ne la adresa de e-mail office@visitoradea.com.

Organizatori și sprijinitori ai evenimentului

Festivalul Copiilor Oradea este organizat de Asociaţia pentru promovarea turismului din Oradea şi regiune (Visit Oradea) cu sprijinul Primăriei municipiului Oradea.

Sursa: https://www.ebihoreanul.ro/stiri/au-inceput-inscrierile-pentru-comerciantii-dornici-sa-participe-la-festivalul-copiilor-oradea-186273.html

Must Read

spot_img