AcasăEvenimente localeConferința Gaudeamus la Facultatea de Litere din Oradea.

Conferința Gaudeamus la Facultatea de Litere din Oradea.

Săptămâna științifică a Universității din Oradea:

Facultatea de Litere organizează joi, 30 mai 2024, conferința națională internațională, Gaudeamus. Contribuții actuale la cercetarea filologică. Cu toată pompa pe care a reușit să și-o acopere în patru ediții, conferința pare să fie „măsluită” cu gratie de domnișoara conf. univ. dr. Veronica Buciuman, decanul Facultății de Litere.

Cele mai recente cărți ale romancierului, dramaturgului și traducătorului din Târgu Mureș:

Răsfățați cu un dialog interesant între Radu Țuculescu și of course, conf. univ. dr. Ioana Cistelecan, acești doi protagoniști par să fie mai fericiți decât porumbeii pe câmp. Acest cântec al mierlei are loc începând cu ora 13:00, iar cărțile ce vor fi „digerate” în discuțiile celor doi par să fie abordate cu întreaga relevanță posibilă.

Parteneriat cu cei care se știu a fi campioni în a ataca buzunarul studenților:

Librăria Cărturești din Oradea, în stilul deja cu care ne-am „obișnuit”, pășește în această lume festivă nu pentru a încânta cu oferte avantajoase, ci pentru a profita din plin de naivitatea celor interesați de cultură. Conf. univ. dr. Veronica Buciuman, liderul acestei paradigme toxi-segmentate, ne prezintă o alianță improbabilă dar infailibilă.

Sursa: Bihor Just

Must Read

spot_img