AcasăEvenimente localeProfesoarele de la Colegiul Goga Marghita au descoperit că dragostea nu are...

Profesoarele de la Colegiul Goga Marghita au descoperit că dragostea nu are granițe.

Prima mobilitate a proiectului de ACREDITARE ERASMUS+EDUCAȚIE ȘCOLARĂ cu număr de referință: KA120-SCH-DA3960B2, desfășurată în luna aprilie 2024

Grupul care s-a deplasat la Legionowo, Polonia, a fost format din: prof. Cozma Elisabeta, prof. Voicu Tatiana, prof. Coraș Zenovia și prof. Vlaicu Meda. Participarea la mobilitatea de tip job shadowing ne-a dăruit bucuria de a cunoaște și interacționa cu oameni minunați într-un mediu cultural și educațional diferit, plăcerea de a afla mai multe despre țara gazdă și, mai mult de atât, marea șansă de a ne îmbunătăți cunoștințele prin compararea sistemului educațional românesc cu cel polonez.

Gazda noastră a fost școala ZESPOL-SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY nr 2 din orașul Legionowo

Conducerea, cadrele didactice și ceilalți angajați ai școlii gazdă ne-au primit cu multă căldură și au făcut tot posibilul să ne ofere o experiență de neuitat. Am întâlnit acolo niște oameni deosebiți care au avut grijă în permanență de bunăstarea noastră și ne-au făcut să ne simțim privilegiate și răsfățate de-a dreptul.

Obiectivul deplasării noastre a fost însușirea unor metode si tehnici creative de predare-învățare pentru promovarea educației incluzive

Astfel, timp de 5 zile, am asistat și uneori am participat activ la lecții și activități organizate la clase unde învață copii cu cerințe educaționale speciale sau proveniți din medii defavorizate. Suntem extrem de recunoscătoare pentru șansa de a participa la acest proiect, pentru ocazia de a experimenta toate acele trăiri, pentru oamenii minunați care au avut grijă de noi în Legionowo, care ne-au devenit prieteni apropiați și ne-au făcut să ne simțim ca în familie și sperăm să mai avem prilejul de a repeta această experiență cât mai curând.

Sursa: Bihor Just

Must Read

spot_img