AcasăEvenimente localeAccident grav între două camioane la Tinăud.

Accident grav între două camioane la Tinăud.

Un șofer de TIR a murit într-un accident șocant la Tinăud

Un accident grav a avut loc marți dimineață pe Drumul Național 1, în localitatea Tinăud, soldat cu moartea unui șofer de TIR în vârstă de 40 de ani din Maramureș. Coliziunea violentă a avut loc între autotrenul condus de acesta și un alt TIR, iar amândoi șoferii au rămas încarcerați după impact.

Intervenția echipajelor de descarcerare a fost vitală pentru a-i salva pe cei implicați în tragicul eveniment. Cu toate eforturile depuse, unul dintre șoferi nu a supraviețuit, în ciuda manevrelor de resuscitare. Celălalt participant la accident a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgențelor a Spitalului Clinic Județean Bihor pentru îngrijiri medicale.

Detalii șocante despre accidentul de la Tinăud

Din investigațiile preliminare ale polițiștilor rutieri din Aleșd, s-a aflat că un bărbat de 52 de ani din Ploiești, județul Prahova, a provocat tragicul accident. Conducea un autotren spre Oradea când, din motive ce urmează să fie clarificate în anchetă, a lovit o insulă de calmare a traficului, intrând ulterior pe contrasens.

Acest comportament iresponsabil a dus la o coliziune frontală devastatoare cu autotrenul condus de bărbatul de 40 de ani, din Borșa, județul Maramureș, care se îndrepta spre Cluj-Napoca. Întregul eveniment tragic a lăsat în urmă un deznodământ fatal și o familie distrusă de durere și suferință.

Sursa: BihorJust.ro – Groaznic accident la Tinăud între două TIR-uri

Must Read

spot_img