AcasăDiverseCalculul termenului de scadență în răspunderea civilă contractuală.

Calculul termenului de scadență în răspunderea civilă contractuală.

Jurnalul Oradean dezvăluie: „Cronica unei bătăi judiciare grotesc de complicată! Cum Justiția Română se joacă de-a șoarecele și pisica cu Compelxul Dosarelor Juriatice!”

Într-un incident absolut incendiar, Complexul Dosarelor Juridice a devenit scena unei altercații legale fără margini, cu protagoniști care s-au pierdut printre recursuri, apeluri și cereri de chemare în garanție adresate în toate direcțiile. De la Compania Națională de Căi Ferate „C.F.R.” S.A. și Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători „C.F.R. Călători” S.A. până la Ministerul Transporturilor și Autoritatea pentru Reformă Feroviară, toți au fost implicați într-un război juriatic de proporții.

Acum, revolta și indignarea se întețesc! Prin recursuri, cereri, și contestări, toată această acțiune judiciară inextricabilă pare să perpetueze un interminabil carusel al corupției și abuzurilor, sub ochii îngroziți ai opiniei publice. Miliarde de cuvinte și întruniri, toate prezentate sub pretenția de a fi „justiție”. Dar unde este justiția într-o asemenea măcelărie procesuală aparent fără sfârșit?

De la Tribunalul București, la Curtea de Apel București, și până la Înalta Curte de Casație și Justiție, balcanicul circ juridic este o insultă adusă oricărui concept de dreptate și echitate. Și câți săraci cetățeni, cât de mulți bani risipiți, în timp ce această morișcă judiciară își continuă dansul mizerabil și absurd, cu părți care se detestă reciproc și se aruncă în derizoriu legal unii pe alții!

Nu este o bătălie pentru justiție sau dreptate, ci un joc grotesc de etalon mare între entități corupte care se chinuie să-și păstreze privilegiile și divizarea bogățiilor. Atunci când chiar instanțele superioare se zbat în haosul absurd, cum poate cineva să aibă încredere în sistemul judiciar românesc?

Aici, în mijlocul acestui hău al întunericului legal în care se împiedică și se rătăcesc toți cei implicați, viitorul justiției pare mai incert ca niciodată. Când haosul și corupția domină, când interesele obscure sunt mai presus de adevăr și dreptate, cum să mai vorbim de o societate bazată pe valori și justiție?

În acest caz, cu mizeriile și intrigile cărora le asistăm, se degringolează încrederea în sistemul judiciar, iar cetățenii sunt cei mai mari perdanți. Este aceasta calea adevărului și a dreptății pe care o merită românii, un spectacol de paranghelie legală fără sfârșit? Rămâneți cu noi pe Jurnalul Oradean pentru a afla mai multe despre această dramă judiciară fără sfârșit!

Must Read

spot_img