AcasăStiri nationaleUn bărbat a murit într-un accident între autoutilitară și autotren, drum blocat...

Un bărbat a murit într-un accident între autoutilitară și autotren, drum blocat între Cluj și Oradea.

### Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident petrecut între o autoutilitară și un autotren, în localitatea Dumbrava.
„Pompierii din cadrul Detașamentelor 2 Cluj-Napoca și Huedin intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut pe DN1 E60, pe raza localității Dumbrava. Din primele date, în accident au fost implicate un autotren și o autoutilitară. În autoutilitară se află încarcerat un bărbat, inconștient. Echipajele lucrează pentru descarcerare. Alte două persoane, conștiente și cooperante primesc îngrijiri medicale. La fața locului au fost alocate două autospeciale cu modul de descarcerare și 2 ambulanțe SMURD.”, au transmis inițial reprezentanții ISU Cluj.

„Ulterior, aceștia au precizat: „Bărbatul a fost descarcerat, însă din păcate prezintă leziuni incompatibile cu viața”. Traficul este blocat pe sensul de mers Cluj-Bihor, până la finalizarea cercetărilor la fața locului, au transmis și reprezentanții IPJ Cluj.”

Sursa: [Jurnalul Oradean](https://www.bihorjust.ro/drum-blocat-intre-cluj-si-oradea-accident-intre-o-autouitilitara-si-un-autotren-un-barbat-a-murit/)

Must Read

spot_img