AcasăEvenimente localeCiocolata rubinie, inovație dulce din Șinteu pentru Valentine’s.

Ciocolata rubinie, inovație dulce din Șinteu pentru Valentine’s.

Suntem în luna iubirii și iubim să creem produse cu dragoste. Ciocolata rubinie oferă o plăcere senzorială intensă. Este cadoul perfect de Valentine’s produs în febrica din Șinteu a familiei lui Bogdan Lerescu. Ciocolata rubinie este cea mai mare inovație în ciocolată din ultimii 80 de ani. Nu conține coloranți sau arome artificiale, ceea ce înseamnă că nuanța roz rubiniu și aroma de fructe sunt 100% naturale.

Safala Organic Farm Șinteu s-au inspirat din această minune pentru a crea o experiență dulce, opțiune pentru cadoul perfect de Valentine’s, în ediție limitată. Produsul este disponibil și în automatul slovacului din Șinteu, deja celebru în toată țara.

Ciocolata rubin e cotată una din inovaţiile în industria ciocolatei, domeniu care are nevoie de mai mulţi ani de cercetare datorită structurii complexe şi provocărilor asociate cu menţinerea texturii şi gustului. Boabele utilizate pentru producţia de ciocolată rubinie vin din Coasta de Fildeş, Ecuador şi Brazilia, iar culoarea neobişnuită este dată de pudra extrasă în momentul procesării boabelor.

Produsul e realizat în ferma organică a familiei Lerescu din Șinteu care în urmă cu câțiva ani a demarat un proiect pentru a înființa o plantație de alun si zmeur pe aproximativ 6 hectare, cu o mică fabrică de bunătățuri naturale din producție proprie. Alune de pădure coapte învelite în ciocolată rubinie, o ciocolată specială din boabe de cacao viu colorate și cu un gust diferit de ciocolata pe care ai gustat-o până acum e surpriza familiei Lerescu.

Nu au stat niciodată la sat și nici nu au făcut agricultură din generație în generație. Dimpotrivă, lucrau într-o importantă multinațională din domeniul telecomunicațiilor și locuiau în India, în Mumbai. Însă întâlnirea cu un lider spiritual i-a făcut să înțeleagă că în viață sunt lucruri mult mai importante decât cariera. Așa că, alături de cei doi copii ai lor, au cumpărat o casă și teren la Șinteu, în Bihor. Acolo au înființat o plantație de alun si zmeur și vor să dezvolte o mică fabrică de produse naturale. Aceasta este, pe scurt, povestea familiei Lerescu, care a demonstrat că a face ceea ce îți place în viață duce întotdeauna la succes.

De la o multinațională din India, la o afacere cu produse naturale într-un sat de munte din Bihor | Cum a ajuns o tânără familie să facă agricultură organică pe bani europeni

Sursa: https://www.bihorjust.ro/cea-mai-mare-inovatie-din-lumea-dulciurilor-din-ultimii-80-de-ani-ciocolata-rubinie-made-in-sinteu-surpriza-de-valentines/

Must Read

spot_img