AcasăDiverseMihai Mărgineanu se întreabă despre activitățile copiilor.

Mihai Mărgineanu se întreabă despre activitățile copiilor.

Călătoria lui Mihai Mărgineanu la Vama Veche: o privire crudă la realitatea adolescenților din stațiune

Incidentul recent involuntar al cântărețului și compozitorului Mihai Mărgineanu în stațiunea Vama Veche a dus la o descriere cât se poate de directă și, în același timp, cât se poate de șocantă a ceea ce se întâmplă acolo. Nu, nu vorbim de peisajele idilice ale mării sau de relaxarea pe plajă, ci de ceea ce artistul a numit un „circ” al comportamentelor și atitudinilor adolescenților.

Adolescenți fără supraveghere, lipsiți de bun simț și educație

Revoltat de ceea ce a văzut, Mărgineanu nu s-a sfiit să denunțe fără menajamente cum liceenii se comportă fără respect față de corectitudinea socială și educația de acasă. Fete „bete chioare” și băieți cu „pretenții de masculi interesanți” au creat un tablou dezolant pentru artistul care s-a confruntat cu această realitate când s-a aventurat pe litoral.

O critica acidă la adresa părinților

Manifestându-și dezaprobarea față de comportamentul și îmbrăcămintea indecentă a tinerilor, Mărgineanu a aruncat o întrebare cât se poate de dureroasă și, în același timp, relevantă la părinți: „Băi, voi știți ce mai fac copiii voștri?”. Cu un conținut plin de subînțelesuri, artistul și-a aruncat săgețile către cei care, prin neglijența lor și lipsa de supraveghere, contribuie la perpetuarea unui comportament toxic și lipsit de responsabilitate din partea tinerilor.

Sursa: BIHOREANUL

Must Read

spot_img