AcasăDiverseGhereta de închiriat biciclete arată ca de circ!

Ghereta de închiriat biciclete arată ca de circ!

Municipalitatea Oradea a anunțat în urmă cu ceva timp că își propunea să încurajeze bicicliștii să folosească mijloacele de transport nepoluante mizând pe un sistem de bike-sharing.

Așa că a scos la licitație 40 de biciclete speciale, și numai bicicletele, fără alte componente, să coste circa 525.000 de lei, dar a ele câștigat o ofertă care includea și montarea unor stații medii.

Nu știm de ce, dar primăria a preferat să fie discretă cu informația, scrie avocatnet.ro, site-ul care a fost unul dintre primele care a criticat opacitatea municipalității în privința licitației din acest an pe subiecte referitoare la mobilitatea urbană.

Acum, bihoreanul.ro a aruncat lumină asupra acestui „circ”, scrie site-ul de știri, arătând că de la licitație au trecut mai bine de patru luni și bicicletele încă nu sunt împrumutate de orădeni deoarece nu există bike-sharing.

Vorba aia, totul pare a fi fost o pierdere de vreme, un fel de ‘’scândura tocată, ciuca bătută’’ ca să nu spunem altceva dar in ceea ce-i privește pe orădeni, nu a fost că nu au noroc când gândesc.

Viceprimarul Corina Bokor spune că a fost „un incident” care a făcut să treacă mai mult timp și că, în continuare, administrația locală este în tratative pentru implementarea unui sistem de genul celei care ar fi trebuit să intre în funcțiune în vara aceasta.

Sursa: Oradeanul

Must Read

spot_img