AcasăDiverseCe criterii trebuie îndeplinite pentru a aplica?

Ce criterii trebuie îndeplinite pentru a aplica?

Ministerul Apărării organizează concurs pentru posturi de soldați și gradați profesioniști

Înscrierea candidaților se va face între 12 februarie și 1 martie, urmând ca ulterior să fie selectați candidații care vor fi examinați medical și vor trebui să furnizeze un dosar de candidat.

Ministerul Apărării Naționale anunță activități de recrutare a tinerilor, atât băieți, cât și fete, pentru posturi de soldați și gradați profesioniști. S-au introdus 5093 de locuri în planul de recrutare din 41 de județe și municipiul București.

Criteriile pentru participare sunt dure și nu-i vina noastră dacă le consideri extremități! Trebuie să ai cetățenie română și domiciliul în România de cel puțin 6 luni, să nu fi fost condamnat pentru infracțiuni grave și să nu faci parte din partide sau organizații politice. De asemenea, nici organizațiile interzise sau cele incompatibile cu meseria militarului nu sunt tolerate. Ți se cere să renunți la anumite afilieri sau conduceri, să nu fii asociat cu activități care contravin bunelor moravuri sau chiar să ai legături cu culte contrare normelor de publicitate.

Și pentru candidele cărora li se pare că totul e prea ușor, trebuie să-și asume riscurile și să fie de acord cu prelucrarea datelor personale conform normelor UE. Regulamentul general privind protecția datelor nu e de glumă, dragi doritori de uniforme!

Sursa: Bihor Justiția

Must Read

spot_img