AcasăEvenimente localeConducerea pieței din Beiuș trebuie să demisioneze.

Conducerea pieței din Beiuș trebuie să demisioneze.

#### Situație critică în Piața din Beiuș
În 2020, directorul Pieței Dan Ardelesan câștigă un proces cu Primăria Beiuș care a trebuit să-l repună pe funcție și să-i dea și drepturile salariale pe 4 ani. Dan ardelean explică ce a găsit la întoarcerea pe post: „Am găsit o situație dezastruoasă! O spun cu toată sinceritatea și cu toată convingerea: situația este foarte, foarte critică, mai ales că, în momentul de față, noi am fost două luni în stare de urgență și acum suntem, în continuare, în plină pandemie … numai primești boala! Este crimă! Uitați! Vă rog frumos să dați drumul la robinet! Piața nu are apă! …Dacă vă duc acum, dacă doriți să veniți în hala de carne, reușim să recoltăm o găleată de muște moarte! Beiușenii nu știu ce-i acolo, că ei vin, cumpără și pleacă! Dar, problema e foarte gravă și cu hala de lactate! Stimați beiușeni, hala de lactate, de trei ani, nu are femeie de serviciu! Punct! Deci, piața de la Beiuș este o cloacă! Trebuie rasă jos, ridicată la cinci, șase metri, să circule curenții de aer…”

Între timp Consiliul local a votat să se împrumute pentru a construi o piață , în vara trecută. Acum situația e critică, iar consilier USR Emil Popa solicită demisia conducerii: , spune Emil Popa.

##### Sursa: [Bihor Just](https://www.bihorjust.ro/se-cere-demisia-conducerii-pietei-din-beius-dupa-ce-un-om-si-a-rupt-piciorul-in-gropile-din-incinta-directorul-ardelean-in-hala-de-carne-reusim-sa-recoltam-o-galeata-de-muste-moarte/)

Must Read

spot_img