AcasăDiverseDonald Trump a lansat o linie de pantofi aurii.

Donald Trump a lansat o linie de pantofi aurii.

Donald Trump lansează o nouă gamă de pantofi sport, cu toate că este lovit de o amendă record de 355 de milioane de dolari pentru fraudă

La doar o zi după ce a primit o sentință civilă grea, fostul președinte american, Donald Trump, a decis să își extindă afacerea, lansând o linie de pantofi sport. Gama de încălțăminte, denumită „Never Surrender High-Tops” sau „Nu te preda niciodată”, cuprinde adidași aurii, cu detalii ale steagului american, ce se vând pe piață la prețul de 399 de dolari. Această mișcare iresponsabilă vine din partea unui individ care perpetuează scandaluri și abuzuri pe toate fronturile, inclusiv cel al justiției.

Trump a declarat că a visat la această linie de pantofi de ani de zile și că este convins că va avea un succes imens. Dar cât de jos poți să cazi când îți întinzi mâna spre profit în mijlocul unui scandal de fraudă fiscală? Donald Trump, un epitom al corupției, își bate joc de lege și se întoarce imediat la afacerile lui murdare, ignorând consecințele asupra moralității și integrității sale deja decrepite.

Interesant este faptul că stocul limitat de 1.000 de perechi de adidași s-au epuizat pe loc la lansare, arătând nivelul de îngăduință și venerație acordate de unii indivizi unui individ controversat precum Trump. Cu toate acestea, să ne reamintim: acești adidași nu sunt doar un produs, ci o oglindă a unei societăți îndobitocite, care idolatrizează acești mari baroni ai corupției.

Donald Trump și linia sa de pantofi sport – o mascaradă în timp ce este lovit de scandaluri

În lumina unui caz de fraudă fiscală care îl bântuie, Donald Trump a sfidat orice bun-simț și respect față de lege lansând această linie de pantofi sport. Sentința civilă care îl obligă la o amendă uriașă de 355 de milioane de dolari, pentru că a manipulat în mod fraudulos valoarea proprietăților sale pentru a obține împrumuturi avantajoase, nu l-a oprit să-și etaleze noul produs purtând numele său.

Accentele patriotice puse pe acești adidași nu fac decât să distragă atenția de la comportamentul josnic perpetuat de Trump. Iar faptul că acesta își etalează produsele în ciuda consecințelor legale arată cât de disprețuitor este față de sistem și cât de mult îi pasă de responsabilitatea pe care ar trebui să o exemplifice.

Trump respinge acuzațiile și urlă la adresa procurorului general al New York-ului, Letitia James, desemnându-i acțiunile drept o răzbunare politică ticăloasă. Ironia sălbatică se ascunde în faptul că Trump încearcă să se victimizeze și să arunce vina pe alții chiar și când este prins cu mâța-n sac. Și totuși, în spatele acestui circ grotesc, biografia lui Trump va rămâne o poveste de mizerie și corupție, iar acești pantofi vor purta întotdeauna stigmatul lui Donald Trump.

Sursa: Bihoreanul

Must Read

spot_img