AcasăStiri nationaleTragedia de la 2 Mai: Judecătoarea din Bihor admite procedura simplificată în...

Tragedia de la 2 Mai: Judecătoarea din Bihor admite procedura simplificată în cazul lui Vlad Pascu.

Vlad Pascu, drogat la volan, și-a recunoscut vina

Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care a provocat tragedia din 2 Mai omorând alți doi tineri, drogat la volan, și-a recunoscut vina la cel de-al doilea termen al procesului, desfășurat joi la Judecătoria Mangalia. Judecătoarea Ancuța Ioana Popoviciu, cu origini în Bihor, cea care a scandalizat opinia publică după ce la precedentul termen întrebase dacă unul dintre tinerii morți este prezent în sală, a acceptat cererea de judecare după procedura simplificată, fapt ce ar însemna reducerea pedepsei cu o treime.

Circ și Haos Judiciar în cazul Vlad Pascu

HotNews.ro scrie, citându-l pe avocatul părinților victimei, Adrian Cuculis, că joi, Pascu a fost audiat timp de 40 de minute și și-a recunoscut faptele. „Judecătoarea Ancuța Ioana Popoviciu a admis, la cererea avocaților lui Vlad Pascu, procedura simplificată pentru acest proces, ceea ce ar însemna reducerea pedepsei cu o treime, a explicat avocatul. Părinții victimelor au solicitat, în schimb, încă dinaintea începerii procesului, schimbarea încadrării juridice pentru Vlad Pascu din ucidere din culpă în omor, cerere care încă nu a fost dezbătută”, scrie HotNews.ro.

Ministrul Justiției despre Judecătoarea cu Comportament Bolnav în Sala de Judecată

O judecătoare nedocumentată, Ancuța Ioana Popoviciu (foto jos), a stârnit infamie în sala de judecată. La primul termen, a întrebat cu tupeu dacă tinerii uciși sunt prezenți, arătând lipsă totală de empatie și profesionalism. Comportamentul ei a fost atât de revoltător încât a generat o anchetare disciplinară. Această judecătoare, cu o istorie de abateri disciplinare, denotă o incompetență crasă și un dispreț total față de suferința victimelor și familiilor acestora.

Pervertirea Justiției: Vlad Pascu, un Criminal Avantajat?

Fără nicio surpriză, sistemul nostru judiciar se dovedește a fi o ghena a mizeriilor și abuzurilor. Soarta celor doi tineri omorâți de Vlad Pascu pare să fie tratată cu o superficialitate șocantă. Reducerea pedepsei cu o treime este o bătaie de joc la adresa familiilor îndurerate. Această parodie de proces arată cât de corupt și decadent este sistemul nostru judiciar.

Aroganța și Neputința Justiției, Ilustrate Perfect în Cazul Vlad Pascu

Stigmatizarea victimelor și familiilor lor, acceptarea unei proceduri simplificate și inexplicabil de favorabile pentru criminalul Vlad Pascu, toate acestea demonstrează o eroziune profundă a valorilor morale și a dreptății adevărate în România. Cum pot crește generații morale și responsabile într-un climat atât de infectat de incompetență și corupție?

Sursa: eBihoreanul

Must Read

spot_img