AcasăStiri nationaleTentativă de înşelăciune în numele DGAF.

Tentativă de înşelăciune în numele DGAF.

Alertă de Înșelăciune: Falsificatorii Vizează Contribuabilii!

Într-o epocă în care tehnologia ar trebui să ne facă viețile mai ușoare, escrocii nu dorm! Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a lansat un avertisment sever: o campanie de mesaje false, transmise perfid în numele instituției, își face loc printre e-mailurile contribuabililor. Persoanele juridice sunt vizate printr-o solicitare insidioasă: lista entităților externe cu datorii mai mari de 10.000 de euro către companii. Motivul? Unul cât se poate de falacios – „gestionarea fluxurilor financiare internaționale și prevenirea riscurilor de neîncasare”.

ANAF: „Nu Suntem Noi!”

ANAF a clarificat că nu are nicio legătură cu aceste solicitări și subliniază că nu intervine în relațiile comerciale dintre entitățile private. Mai mult, adresa de e-mail de la care sunt trimise aceste mesaje, gabriela.apostol@m-finante.com, este un fals grosolan. ANAF îndeamnă contribuabilii să fie extrem de vigilenți și să ignore orice astfel de cereri suspecte.

Comunicare Securizată cu ANAF

Pentru a combate aceste tentative de fraudă, ANAF a pus la dispoziție Spațiul Privat Virtual, o platformă gratuită destinată asigurării unei comunicări securizate între contribuabili și instituție. Nu vă lăsați păcăliți de imitații! Pentru orice informații fiscale, contribuabilii sunt îndemnați să contacteze direct ANAF prin CALL CENTER-ul oficial la numărul 031.40.39.160.

Sursa

Must Read

spot_img