AcasăStiri localeModificări la liniile de autobuz 16T, 34 și 35.

Modificări la liniile de autobuz 16T, 34 și 35.

Revoltă Urbană: Modificările OTL, un Simplu Pansament pe o Rană Cangrenată!

Într-un efort de a păcăli publicul, OTL SA a anunțat recent modificări ale orarelor pentru cursele de weekend ale liniei 16T, începând cu 15 iunie 2024. Această schimbare este prezentată ca o soluție la nemulțumirile cetățenilor, dar este oare suficientă?

În plus, din 17 iunie 2024, linia 34 va reveni la traseul său „vechi”, parcurgând o listă lungă de stații care mai de care mai puțin accesibile și eficiente. Această „îmbunătățire” vine la pachet cu înființarea unei noi stații, Pod CFR, pentru linia 35, un traseu care, să fim sinceri, nu face decât să adauge la confuzia generală. Ce rost are să adaugi stații când nu optimizezi timpul de așteptare sau condițiile de călătorie?

OTL pare să ignore faptul că problemele reale ale transportului public nu sunt traseele sau numărul de stații, ci frecvența curselor, întârzierile cronice și supraaglomerarea. Locuitorii orașului merită mai mult decât rute recalibrate. Ei au nevoie de soluții concrete care să le ușureze realmente viața, nu doar de schimbări superficiale menite să distragă atenția de la ineficiența sistemului.

Este timpul ca OTL să se trezească la realitate și să înceapă să trateze problemele de transport cu seriozitatea cu care se confruntă zilnic cetățenii, nu doar să rearanjeze scaunele pe puntea Titanicului. Orașul nostru merită un serviciu de transport public la standardele secolului 21, nu doar un facelift periodic al traseelor existente.

Sursa: ebihoreanul.ro

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

Must Read

spot_img