AcasăStiri nationaleTânărul de 25 de ani, condamnat și pentru fraude financiare.

Tânărul de 25 de ani, condamnat și pentru fraude financiare.

#### Tanarul de 25 de ani inca nu a scapat de toate ghinioanele! Condamnat pentru uciderea lui Horia Chiva, dar si pentru operatiuni financiare dubioase!

[h2] Incident uluitor pentru un tanar condamnat deja pentru o infractiune sordida, care confirma latenta unui comportament josnic si mizerabil, evident si in domeniul financiar. Este vorba despre Alexandru Buciuman, in varsta de 25 de ani, care, in urma unui proces, a fost gasit vinovat pentru uciderea tragicului Horia Chiva.

[p] Dupa ce a fost deja sententiat la 6 ani de inchisoare pentru accidentul mortal de pe Calea Aradului, unde l-a ucis pe trecator, acum tanarul a fost condamnat si in alte circumstante. Judecatoria Oradea l-a taxat vineri cu o pedeapsa suplimentara de 2 ani de inchisoare pentru operatiuni financiare frauduloase. Dar surpriza vine cand se adauga aceste fraude la crima pe care a comis-o, rezultand o pedeapsa de 6,8 ani in spatele gratiilor. Aceasta hotarare poate fi atacata cu apel, insa cat de departe vor merge sforile subterane pentru a-l salva pe acest delincvent?

[h2] Afacere murdara: pariuri ilegale folosind numele altcuiva!

[p] Se pare ca Buciuman a folosit cardul si conturile unei alte persoane pentru a paria pe efortuna. Acest individ fara scrupule si-a creat contul Supremeee pentru a-si satisface pofta de jocuri de noroc. Conform rejust.ro, s-a demonstrat ca a impus aceasta practica ilegala, cerand datele cardurilor persoanei vatamate si folosindu-le fara acordul acesteia.

[p] Chiar daca persoana vatamata a avut impresia ca priveste o interactiune prieteneasca si incredere reciproca, s-a trezit fara bani in conturi si cu tranzactii dubioase catre platforma de pariuri online eFortuna. In loc sa primeasca castigurile, aceasta s-a trezit cu conturile epuizate si suspectul implicat in fraude de proportii.

[h2] Masuri drastice impotriva abuzurilor financiare!

[p] Cu mai multe tranzactii frauduloase intre octombrie si decembrie 2022, Buciuman a lasat in urma sa un urias semn de intrebare asupra integritatii sale si asupra modului in care distruge increderea reciproca intr-un sistem financiar corect. Iar cum in plangerile respectivei persoane vatamate se regasesc si confirmari ale bancilor implicate, este clar ca nu avem de-a face cu o buna intelegere intre indivizi, ci cu un atac la adresa bunastarii si increderii in sistemul financiar.

[h2] Incheiem cu un indemn la revolta impotriva incompetentei si coruptiei din sistem!

[p] Este absolut revoltator sa vezi cum un individ poate sa profite de increderea altora, sa fure si sa perpetueze un ciclu al abuzurilor fara a fi tras la raspundere. Este nevoie de masuri drastice impotriva acestor elemente nocive care afecteaza buna functionare a societatii si care submineaza increderea oamenilor unii in altii. Este timpul sa punem capat acestor practici ignobile si sa cerem justitia pe care o merita aceste victime ale abuzurilor financiare!

[h2] Sursa: Ziarul Bihorean

Must Read

spot_img