AcasăDiverseBarney a avut mari emoții candidând singur.

Barney a avut mari emoții candidând singur.

Luni

Vio către Ghiusi. „Mi-au plăcut cei de la trupa Edda. Fain concert, am văzut și o fană de vârsta lor, care le-a dat cadou un tort”. „Fana aia era Rozi neini. De altfel, mulți au venit la concert pe principiul: ori noi nu-i mai prindem altă dată pe ei, ori ei nu ne mai prind șohan pe noi”.

Marți

Birtașul, despre diversiunea cu drumul de Podgoria. „Am găsit de unde au podgorenii harta. Portarul din schimbul III mânca mereu clisă direct pe birou. Le-am zis celor de la Tehnic să-i dea ceva planșe, să nu păteze masa. I-au dat un PUZ vechi. Așa că dâra de pe hartă nu e drumul care trece prin casele cetățenilor, ci urma de la brișcă”.

Miercuri

Vicele de la NATO și-a lansat cartea la Sinagogă: „Contracandidații mei la Președinție sunt invidioși pe mine. Păi, ei n-au cum să-și lanseze cărți în campanie, pentru că încă n-au învățat să scrie”. „Unii știu să scrie, că doar au fost acuzați de plagiat”. „Nu fi sigur. Cred că și plagiatele le-au comis alții pentru ei”.

Joi

Vicele de la județ, despre campania de curățenie la sate. „Din fericire, la concursul Cea mai curată comună s-au înscris 81 de localități din 101”. „Bine, dar celelalte primării de ce nu s-au băgat?”. „Probabil că participă la vreun campionat de cruce”.

Vineri

Rectorul Barney, lac de sudoare. „Așa de tare m-au trecut apele la concursul pentru ocuparea postului de rector, că mi s-a făcut toga fleașcă”. „Păi, ați fost singurul candidat…”. „Nu știi istorie, amice! La ce minuni s-au petrecut la Sorbonica de când Unchiul i-a pus bazele, se putea întâmpla orice”.

Sâmbătă

Cu cel mai mare speolog județean, despre deschiderea unei noi peșteri. „E cea mai apropiată peșteră de municipiul reședință de județ și am insistat tare mult să fie printre primele reamenajate pentru turiști”. „De ce?”. „Păi, la câte pasaje fac Birtașul și Bolovanul, trebuie să-i obișnuim pe cetățeni de mici cu mersul pe sub pământ”.

Duminică

La cum se schimbă vremea, nici nu mai trebuie să călătorim până la Polul Nord. Vine aurora boreală la noi, așteptăm să se lase și cu 8 luni de sezon estival… Acest articol este un pamflet și va fi tratat ca atare Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!

Sursa: ebihoreanul.ro

Must Read

spot_img