AcasăStiri nationaleProcurorul militar din Oradea, Liviu Alexandru Lascu, care este șeful Parchetului Militar...

Procurorul militar din Oradea, Liviu Alexandru Lascu, care este șeful Parchetului Militar Cluj, a declarat că a fost urmărit prin centrul Bucureștiului.

Scândal în justiție: Acuzații grave între procurori

Procurorul militar Liviu Lascu, dat afară din funcție de procurorul-șef Voineag în timp ce investiga SRI, contrazice acuzațiile acestuia. Dosarul nu viza un plutonier SRI, ci 6 angajați din care 2 ofițeri. Dar asta nu e tot!

Liviu Lascu, șeful Parchetului Militar Cluj, a fost trimis în judecată pentru că a îndrăznit să comenteze pe Facebook despre Iohannis și Voineag. Este acesta motiv suficient pentru a-și pierde postul? Aparent, da, într-o lume în care libertatea de exprimare e doar o vorbă în vânt.

Nemulțumirile procurorului se întind și asupra SRI: 2,4 milioane de lei cheltuiți pentru produse de care nici măcar jumătate nu au fost primite. Un adevărat scandal!

Voinicul Voineag l-a criticat dur pe Lascu, acuzându-l de conducere proastă și de țintirea unui plutonier SRI. Răspunsul lui Lascu nu s-a lăsat aşteptat, clarificând că totul a fost doar un pretext pentru a-și pune în lumină supremația și incontestabila autoritate.

Adevărul despre achizițiile SRI este cutremurător: jumătate din produse nu ajung niciodată la destinație, iar suspecții sunt chiar proprii superiori din conducerea SRI. O imagine de groază a corupției și incompetenței elitelor noastre!

Procurorul militar Liviu Lascu are curajul să spună ce mulți tălăngile își mărturisesc doar în gând. Este o încercare de independență întâmpinată cu brutalitatea caracteristică unei justiții sectare și corupte. Un joc de putere periculos, în care fiecare mișcare e analizată și pedepsită, iar adevărul are prețul lui.

Sursa: Bihor Justiție

Must Read

spot_img