AcasăStiri nationalePrefectul Țiplea a gestionat cele mai mari crize din România.

Prefectul Țiplea a gestionat cele mai mari crize din România.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu, prefectul Dumitru Țiplea, a participat la festivitățile organizate de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor cu prilejul Zilei Poliției Române.

Prefectul a transmis celor prezenți un mesaj de apreciere: “Mă onorează să fiu și în acest an prezent alături de dumneavoastră la acest moment festiv, cu prilejul celebrării a 202 ani de atestare documentară a Poliției Române. De fiecare dată vin cu drag înspre Inspectoratul Județean de Poliție Bihor. În cei 4 ani de mandat de prefect al județului Bihor am avut un sprijin real din partea dumneavoastră și misiunea mea a fost mai ușoară știindu-vă aproape. Am gestionat împreună cele mai mari crize din România ultimilor 70 de ani și mi-am dat seama că nivelul de conștiință al polițiștilor și al oamenilor din structurile Ministerului Afacerilor Interne de la nivelul județului este unul înalt.

Managementul IPJ și al instituțiilor MAI din Bihor este de calitate, iar colaborarea cu colegii care conduc aceste instituții a fost una de excepție pe toată durata mandatului. Vă urez multă sănătate dumneavoastră și familiilor dumneavoastră. La mulți ani, Poliției Române! Doamne-ajută!”

Sursa: https://www.bihorjust.ro/prefectul-tiplea-am-gestionat-impreuna-cele-mai-mari-crize-din-romania-ultimilor-70-de-ani/

Must Read

spot_img