AcasăStiri nationaleJudecătoare suspendată 6 luni, a cincea sancțiune disciplinară.

Judecătoare suspendată 6 luni, a cincea sancțiune disciplinară.

Scandal în Justiție: Judecătoarea Alina-Nadia Gulutanu, Suspendată din Nou!

Într-un episod recent care zguduie temeliile Curții de Apel București, judecătoarea Alina-Nadia Gulutanu se confruntă cu a cincea sancțiune disciplinară din cariera sa tumultuoasă. După patru sancțiuni anterioare, toate anulate de Înalta Curte de Casație și Justiție, Consiliul Superior al Magistraturii a decis să o suspende pentru o perioadă de șase luni. Această măsură drastică vine ca urmare a unor abateri grave, subliniind un comportament care nu își are locul într-o instituție care trebuie să exude integritate și profesionalism.

Abateri Grave și Consecințe Pe Măsură

Decizia de suspendare a fost luată după ce judecătoarea a fost găsită vinovată de comportamente nedemne în timpul serviciului. Printre acuzațiile aduse se numără atitudini nepotrivite față de colegi, personalul instanței, inspectori judiciari, avocați, experți, martori, justițiabili și reprezentanții altor instituții. Mai mult, a fost acuzată de exercitarea funcției cu rea-credință, o abatere considerată extrem de gravă în sistemul judiciar, care presupune un comportament intenționat împotriva principiilor de dreptate și corectitudine.

Este clar că aceste acțiuni nu doar că subminează autoritatea justiției, dar erodează și încrederea publică în capacitatea sistemului de a funcționa corect și imparțial. Astfel de comportamente nu pot fi tolerate, iar răspunsul Consiliului Superior al Magistraturii este un semnal că astfel de abateri sunt tratate cu toată seriozitatea.

Sursa: https://www.bihorjust.ro/judecatoare-suspendata-6-luni-e-a-cincea-sanctiune-disciplinara/

Must Read

spot_img