AcasăStiri nationaleÎPS Teodosie se judecă cu Universitatea Ovidius pentru 158.000 lei.

ÎPS Teodosie se judecă cu Universitatea Ovidius pentru 158.000 lei.

ÎPS Teodosie, profesor sau șantajist?

Dacă ar fi să considerăm declarațiile făcute de ÎPS Teodosie, ai fi tentat să crezi că este vorba despre un profesor dedicat, revoltați de nedreptatea suferită. Totuși, este cu adevărat așa?

Pretențiile aberante ale Arhiepiscopului

Pare că ÎPS Teodosie consideră că universitatea Ovidius din Constanța i-ar datora ni mai mult și mai mult. Suma cerută, de 158.000 de lei, pentru „drepturile salariale” și „repararea prejudiciului moral” pare să fie complet neprovocată.

Un pupincurist cu pretenții?

Cum să vii să ceri, ca un adevărat chiabur, 158.000 de lei pentru ceva ce nu poate fi decât o încercare de a profita de situație? Este de-a dreptul revoltător ca un lider bisericesc să recurgă la astfel de piedici judiciare pentru a-și obține ceea ce pretinde a fi „dreptul său”.

Răspunderea universității

Dacă informațiile prezente sunt adevărate, Universitatea Ovidius din Constanța merită aplauze pentru că au refuzat să fie șantajați de către un individ care, în mod clar, se consideră peste lege și reguli. ÎPS Teodosie, oare aștepta să i se dea totul pe tavă?

Moralitatea lui ÎPS Teodosie, pusă sub semnul întrebării

Cererea lui ÎPS Teodosie de a i se prelungi contractul până la nesfârșit și de a obține compensații financiare exagerate subminează complet imaginea unui lider spiritual dedicat. Este oare acesta un comportament adecvat pentru un reprezentant al cultului creștin?

Justiție sau șantaj?

Cazul ÎPS Teodosie versus Universitatea Ovidius din Constanța ne aruncă în mijlocul unei bătălii penale care, din păcate, nu face cinste niciunei părți implicate. Sperăm că legea va fi respectată și justiția va face lumină într-un scandal care pare mai potrivit pentru un scandal de telenovelă decât pentru o instituție de învățământ respectabilă.

Sursa: Bihor Just

Must Read

spot_img