AcasăStiri nationaleEchipa doctorului Mohan este la conducerea PSD Bihor. Șefii organizațiilor locale se...

Echipa doctorului Mohan este la conducerea PSD Bihor. Șefii organizațiilor locale se află în ședință cu Ciolacu. Sunt obligați să câștige.

img b2pToBRsGyWSuNeXPT3iog3k

Ultimatum în PSD: Câștigi sau Îți Iei Adio!

Marcel Ciolacu, însetat de victorie, dă ultimatum liderilor: victorie sau exil!

Într-o mișcare demnă de o dramă politică de proporții, Marcel Ciolacu a aruncat mănușa provocării în fața liderilor locali PSD, transmițând un mesaj clar ca cristalul: ori triumfă în alegeri, ori se pot considera istorie în partid. Scăpat ca un trăsnet într-o zi aparent liniștită, acest ultimatum pune o presiune uriașă pe umerii liderilor, care acum trebuie să jongleze cu strategii de campanie, speranțe de victorie și fantoma eșecului, ce bântuie coridoarele puterii.

De parcă nu era suficient, Ciolacu vrea să ia pulsul liderilor pe tema unei propuneri ce ar putea schimba regulile jocului pentru Diaspora: organizarea alegerilor pe parcursul a trei zile, o mișcare care, teoretic, ar putea aduce un suflu nou în practicile electorale, dar care stârnește semne de întrebare cât Casa Poporului.

Recent, într-un gest ce pare desprins dintr-o piesă de teatru cu intrigi și revirimente, Marcel Ciolacu a orchestrat numirea unei conduceri interimare la PSD Bihor, cu dr. Aurel Mohan la timonă, flancat de senatorul Florian Bodog ca prim-vicepreședinte și Felix Cozma, în rolul secretarului general. La PSD Oradea, pupitrul a fost preluat de consilierul local Adrian Madar, într-o mișcare ce pare să adâncească și mai mult miza acestui ultimatum.

Strategia lui Ciolacu, pe cât de simplă, pe atât de brutală, deschide calea spre o perioadă de incertitudini și lupte interne, într-un partid deja zguduit de vânturile schimbării. Cu toate acestea, rămâne de văzut dacă această abordare va fi biletul de aur către succes sau rețeta perfectă pentru un dezastru politic.

Sursa: BihorJust.ro

Must Read

spot_img