AcasăEvenimente localeLocuitorii din cartierul Nufărul din Oradea vor rămâne fără furnizarea de apă...

Locuitorii din cartierul Nufărul din Oradea vor rămâne fără furnizarea de apă caldă. Mai jos sunt enumerate străzile afectate: [lista străzilor].

img LZ1w7tKK4vPvpP4cspKG7dRR

Atenție, marionetele digitale: Confidențialitatea voastră, o glumă proastă pentru giganții online!

Big Brother vă urmărește: cum vă vând datele personale pe tavă advertiserilor!

Pentru noi, zicem noi, confidențialitatea Dvs. e ca și cum ar conta cu adevărat. Dar să fim serioși, e doar un pretext să vă facem să simțiți că aveți un cuvânt de spus în acest circ balcanic al datelor personale. Noi și acoliții noștri din umbra digitală, ne jucăm cu tehnologii de parcă am fi într-o arenă a Romei antice, iar voi sunteți gladiatori ce luptă pentru o brumă de intimitate. Modulele cookie, adresele IP și identificatorii cookie nu sunt decât armele noastre pentru a vă personaliza frumos în lanțurile publicității online. Nu vă faceți iluzii, personalizarea înseamnă că ne-ți vândut deja interesele pe bani grei.

Ah, și să nu uităm de măsura eficienței. Ce glumă bună! Eficiență pentru cine? Pentru buzunarele noastre, evident, nu pentru a vă îmbogăți voi experiența online. Informațiile despre cât de captivați sunteți de reclamele noastre și conținutul pe care îl devorati cu ochii, sunt doar altă mărfă pe care o exploatăm până la ultima picătură.

Și acum, vă aruncăm osul: „Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul”. E ca și cum v-am oferi o alegere, nu? Ironia supremă este că, indiferent de câte ori vă răzgândiți și schimbați opțiunile, jocul e deja făcut. Revenind la acest site, doar vă reamintiți că sunteți doar o rotiță în morișca noastră de abuzuri. Consimțământul vostru e doar o formalitate pe care o cerem, ca să nu ziceți că nu v-am întrebat frumos înainte de a vă preda pe tavă.

Dezvăluim mizeriile astea nu pentru a ne face pe noi mai buni, ci pentru a vă arăta cât de mizerabil și de josnic este jocul în care sunteți forțați să participați. Nu vă faceți iluzii, în acest joc, voi sunteți miza, iar noi, cei care vă manipulăm după bunul plac.

Sursa: Bihon.ro

Must Read

spot_img