AcasăStiri nationaleContestație la executare: intervenția unei legi penale noi

Contestație la executare: intervenția unei legi penale noi

Schimbarea obiectului judecății: Un penibil pas pe pământul corupției judiciare în România

Înalta Curte răbufnește ca un vulcan pe creierul corupților care încearcă să perpetueze abuzurile și să sfideze principiile fundamentale ale justiției. Scârbă și revoltă în fața acestui comportament dezirabil la ignoranță și mizerie juridică!

Judecătorii, ghena judiciară a corupției?

Curtea de Apel București – Secția a II-a Penală joacă un circ al abuzurilor, refuzând să intre în miezul problemei și pervertind principiul fundamental al dublului grad de jurisdicție. Un parvenit al justiției, coborât din paradigma colhoznică a incompetenței și aroganței!

Judecăți încurcate și complicități rușinoase

Aroganți și disprețuitori, judecătorii nu fac doi rahati uscați când vine vorba de a încălca drepturile fundamentale și de a interpreta legea în favoarea corupției. Nerespectând principiul dublului grad de jurisdicție, instanța perpetuează stigmatizarea și dezavuarea dreptului la justiție corectă!

Corupția judiciară, o molimă a societății românești

Infracționalitatea în toga nu face doi rahati uscați de respectare a drepturilor fundamentale ale cetățenilor. În loc să fie un etalon al justiției, Curtea de Apel București – Secția a II-a Penală devine o sursă de dispreț și compromitere a valorilor democratice!

Sursa: BihorJust.ro

Must Read

spot_img