AcasăStiri nationaleBătălia pentru România: Gândurile unui român la NATO. Sinagoga Sion.

Bătălia pentru România: Gândurile unui român la NATO. Sinagoga Sion.

Mircea Geoana lansează la Oradea cartea „Batalia pentru Romania – Gandurile unui român la vârful NATO”

Mircea Geoana, secretarul general adjunct al Alianței Nord-Atlantice, își va lansa cea mai recentă carte la Oradea. Volumul intitulat „Batalia pentru Romania – Gandurile unui român la vârful NATO” va fi prezentat de Dacian Palladi.

Mesajul cărții și importanța pentru România

Mesajul cărții, așa cum a fost transmis la lansarea din Madrid, se concentrează asupra șansei României în contextul politic și militar actual. Geoana vorbește despre importanța de a deveni una dintre țările cheie din Europa și de a beneficia de o perioadă de dezvoltare accelerată.

Lansarea cărții „Gandurile unui român la vârful NATO”

Subtitlul cărții este „Gandurile unui român la vârful NATO”. Geoană accentuează șansa României de a atrage investiții directe și de a moderniza infrastructura și economia țării. Situarea geopolitică a României este văzută ca un element crucial pentru NATO și UE, mai ales în contextul evoluțiilor din Ucraina.

Detalii despre evenimentul de lansare

Evenimentul de lansare va avea loc în data de mai, începând de la ora, la Sinagoga Neologă Sion din Oradea. Dacian Palladi va prezenta cartea și va purta o discuție publică cu autorul, urmată de o sesiune de întrebări, fotografii și autografe. Intrarea la eveniment este gratuită, dar se recomandă prezența cu cel puțin minute înainte de ora anunțată.

Sursa: Bihor Just

Must Read

spot_img