AcasăStiri localeUn tânăr din Bihor s-a aruncat de pe baraj.

Un tânăr din Bihor s-a aruncat de pe baraj.

Tragedie Absolută la Barajul Floroiu: Un Final Cutremurător în Brațele Datoriei și Disperării

Un bărbat de 32 de ani din Bihor și-a găsit sfârșitul într-un mod dramatic și de-a dreptul șocant la barajul Valea Drăganului, cunoscut și sub numele de Barajul Floroiu, situat în județul Cluj. Scenele desprinse parcă dintr-un film tragic au avut loc în zorii unei zile aparent obișnuite, când poliția a fost alertată despre o tragedie ce avea să zguduie comunitatea.

Detalii Cutremurătoare Despre Incident

După ce a fost sesizată, poliția a descoperit la fața locului un scenariu desprins din coșmaruri: un bărbat zăcea fără viață, după ce se presupune că s-ar fi aruncat în gol de la impresionanta înălțime de 120 de metri. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Cluj pentru necropsie, în încercarea de a elucida cu exactitate cauzele acestui gest extrem.

Un Fond de Dependenta și Disperare

Informațiile preliminare indică un fond tulburător pentru acest gest fatal: dependența de jocurile de noroc. Se pare că bărbatul fusese copleșit de datorii, o povară prea grea de purtat, care l-a împins spre decizia de a-și lua viața. Această dependență a fost, fără îndoială, un factor crucial în tragicul eveniment, reflectând o luptă interioară profundă și disperată.

Ultima Escapadă: Un Refugiu Fatal

Victima, originară din Oradea, a ales să se retragă în locul său preferat, Valea Drăganului, unde s-a cazat singur. Înainte de a recurge la gestul fatal, se pare că a consumat băuturi alcoolice, adâncindu-se și mai mult în propria-i tragedie. Echipajele medicale sosite la locul incidentului nu au putut decât să constate decesul, neputincioase în fața destinului implacabil.

Investigații Continuă în Căutarea Adevărului

În ciuda evidențelor, poliția continuă investigațiile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, într-o încercare de a înțelege pe deplin circumstanțele care au condus la acest deznodământ tragic. Comunitatea rămâne în așteptarea unor răspunsuri, în timp ce familia și prietenii încearcă să găsească consolare în aceste momente de profundă tristețe.

Sursa

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

Must Read

spot_img