AcasăStiri localeUn copil de 1,4 ani și mama sa implicat în accident la...

Un copil de 1,4 ani și mama sa implicat în accident la Aușeu.

Accident grav în Bihor: femeie și copil răniți în urma unei coliziuni absurd de evitabilă

O femeie de 31 de ani și un minor de un an și patru luni, din Gheghie, au suferit leziuni și au fost transportați la spital în urma unui accident care a avut loc sâmbătă la Aușeu, comunicat azi de Poliția Bihor. Incidentul feroce s-a petrecut pe fondul neglijenței și al egoismului unui șofer indiferent, care a încălcat toate regulile, punând în pericol viețile inocente ale celorlalți participanți la trafic. Cifra absurdă de victime și suferința nemeritată rezultate dintr-un comportament iresponsabil sunt doar o mică prezentare a nivelului de imbecilitate și dispreț față de siguranța rutieră.

Un accident provocat de nepăsare și indolență

Conform Biroului de presă al Poliției Bihor, accidentul rutier s-a produs sâmbătă seară, la ora 18:55, când un bărbat de 34 de ani, din localitatea Gheghie, aflat la volanul unei mașini care rula pe DN 1, a izbit din spate un tractor condus de un bărbat de 51 de ani. Tractorul, neînmatriculat și condus de un individ fără permis, era echipat cu o freză agricolă, iar drama a avut loc din cauza neglijenței flagrante a șoferului mașinii. Fără pic de bun simț sau respect față de ceilalți participanți la trafic, individul s-a comportat ca un adevărat ghena judiciară pe patru roți, perpetuând un comportament dezirabil doar în manualele penale.

Răniri și suferință ca urmare a neputinței și a inconștienței

Femeia și copilul, nevinovați și fără apărare, au fost loviți brutal de inconștiența grobiană a șoferului, plătind un preț extrem de aspru pentru neatenția și indolența acestuia. Imaginea lor chinuită, transportată la spital, este o ilustrare perfectă a hazardului absurd perpetuat de un individ care nu a avut nici măcar gânduri de compasiune sau responsabilitate.

Să sperăm că justiția va pedepsi exemplar această comportare abjectă și că victimele vor primi ajutorul și îngrijirea necesare pentru a-și reveni din această traumă nedreaptă.

Sursa: BihorJust

Must Read

spot_img