AcasăStiri localeUn bărbat a fost băgat în anchetă în Oradea.

Un bărbat a fost băgat în anchetă în Oradea.

Indecență în Plină Zi pe Malul Crișului Repede

Un spectacol grotesc a avut loc duminică, în Oradea, când un bărbat a fost surprins de trecători în timp ce se deda la acte obscene, complet dezbrăcat, pe malul Crișului Repede. Individul, în vârstă de aproximativ 35-40 de ani, nu a manifestat nicio jenă, expunându-se în văzul tuturor, sub un copac, într-un gest care a revoltat martorii.

Reacții Tardive și Ineficiența Poliției

În ciuda faptului că incidentul a fost imediat raportat la 112 de către două orădence, răspunsul autorităților a fost dezamăgitor. Femeile, una dintre ele înregistrând cu telefonul mobil întreaga scenă, au fost nevoite să aștepte intervenția poliției, care nu a sosit nici măcar după o jumătate de oră. Această întârziere a permis individului să dispară fără urmă, lăsând un gust amar celor care sperau într-o acțiune promptă din partea forțelor de ordine.

Un Recidivist Bine Cunoscut de Autorități

Ulterior, s-a descoperit că bărbatul nu era la prima abatere de acest gen, fiind deja înregistrat în Registrul agresorilor sexuali pentru fapte similare. Poliția Municipiului Oradea a confirmat că acesta a fost identificat datorită înregistrării video furnizate de martori, iar cazul este în prezent în curs de cercetare, cu audieri și analiza înregistrărilor de pe camerele de supraveghere ale orașului.

Un Apel la Vigilență și Responsabilitate

Acest incident nefericit subliniază necesitatea unei vigilențe sporite în rândul cetățenilor și a unei reacții rapide și eficiente din partea autorităților. Într-o societate care se dorește civilizată, astfel de comportamente nu ar trebui să fie trecute cu vederea, iar siguranța publică ar trebui să fie o prioritate constantă.

Sursa: ebihoreanul.ro

Must Read

spot_img