AcasăStiri localeTragedie la Cluj: Familie găsită moartă lângă piscină.

Tragedie la Cluj: Familie găsită moartă lângă piscină.

Tragedie Electrizantă în Cluj-Napoca: Trei Vieți Pierdute într-o Piscină Mortală

Într-un scenariu care pare desprins dintr-un film de groază, o descoperire macabră a zguduit cartierul Sopor din Cluj-Napoca. Trei persoane, un bărbat de 42 de ani și părinții săi, au fost găsite fără suflare, în costume de baie, lângă o piscină gonflabilă, decorul unei tragedii neașteptate. Un vecin, alarmat de liniștea nefirească, a descoperit tabloul funebru marți seară și a alertat imediat autoritățile.

Un Decor Idilic Transformat în Scenă de Crimă

Curtea, situată într-o zonă pitorească, împădurită, părea locul perfect pentru relaxare. Totuși, decorul ascundea pericole mortale. Improvizațiile electrice, inclusiv fire și becuri haotic amplasate, precum și două cabluri întinse peste piscina în care au fost găsite victimele, sugerează o neglijență fatală. Conform rapoartelor, un cablu defect s-a rupt, electrocutând tragic cei trei membri ai familiei.

Misterul Continuă: Când a Avut Loc Tragedia?

Detaliile sunt încă neclare cu privire la momentul exact când această tragedie a lovit familia din Cluj. Autoritățile continuă să investigheze acest caz tulburător, în încercarea de a reconstrui evenimentele care au dus la acest sfârșit tragic. Comunitatea este în alertă, iar siguranța instalațiilor electrice a devenit o preocupare majoră.

Sursa

Must Read

spot_img