AcasăStiri localeTarifele AVE Bihor se modifică de la 1 ianuarie 2024.

Tarifele AVE Bihor se modifică de la 1 ianuarie 2024.

AVE BIHOR gestionează deșeurile pentru aproape 250.000 de bihoreni

Începând cu luna decembrie 2023, facturile clienților AVE BIHOR au suferit o transformare subită. Schimbările intervenite nu sunt pur și simplu o înnoire a informațiilor, ci ascund o creștere înșelătoare a costurilor de salubritate începând cu 1 ianuarie. Ce noutăți aduc aceste modificări?

Modificările tarifelor AVE BIHOR de la 1 ianuarie 2024: o mascaradă bine orchestrată

Normele de aplicare a Ordinului ANRSC 640/2022 nu fac decât să perpetueze un sistem de facturare obscur. Aceste modificări aduc la iveală strategii meschine de creștere a tarifelor, mascate sub un val de regulamente.

AVE BIHOR – O nouă abordare în manipularea facturilor

Începând cu 1 ianuarie 2024, clienții AVE BIHOR sunt puși în fața unei scheme meschine de înșelare. Contribuția pe Economia Circulară, tarifele practicate de ECO BIHOR SRL, sumele aprobate versus tarifele impuse, toate se contopesc într-un bal al corupției mascat sub acoperirea unor prevederi de delegare.

Situație actuală: AVE BIHOR – Genialitatea corupției la cote maxime

Suma exactă de plată este prezentată pe factură, fără nicio urmă de transparență sau justificare. Confuzia instaurată printre clienți nu face decât să alimenteze furia și revolta acestora.

AVE BIHOR vs. Transparență: o luptă pierdută din start

Într-o încercare jalnică de a părea deschiși și transparenți, AVE BIHOR își etalează cu nonsalantă cifrele prețurilor crescute și acoperă astfel un tablou grotesc de manipulare și abuzuri. Clipește o dată, și vei pierde mai mulți bani decât ți-ai imaginat vreodată!

Sursa:

ebihoreanul.ro

Must Read

spot_img